Η Τζένιφερ Άνιστον και η Σάντρα Μπούλοκ πιάστηκαν στα πράσα την ώρα που έβγαιναν από ένα γνωστό ιατρείο πλαστικής χειρουργικής στο Κονέκτικατ την Τετάρτη, μαζί με τη σύζυγο του Τζέισον Μπέιτμαν, Αμάντα Άνκα.

Οι τρεις αυτές κυρίες ήταν μαζί καθώς αναχωρούσαν από το The Retreat At Split Rock, το οποίο βρίσκεται στο Greenwich, στο Κονέκτικατ. Το ιατρείο εξειδικεύεται σε ειδικές ανορθώσεις στο πάνω και κάτω μέρος του προσώπου, οι οποίες κοστίζουν περίπου 50.000 έως 100.000 δολάρια η καθεμία, καθώς και ανόρθωση φρυδιών και ματιών που κυμαίνονται γύρω στα 30.000 δολάρια η καθεμία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Daily Mail».

«Είναι ένα ιδιωτικό, πλήρως πιστοποιημένο χειρουργικό ιατρείο», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι τρεις γυναίκες εντοπίστηκαν να βγαίνουν από το γραφείο του δρ Νέιλ A. Γκόρντον, που ειδικεύεται στην πλαστική χειρουργική και αναζωογόνηση προσώπου, καθώς επίσης στο ιατρείο προσφέρονται ενέσεις όπως το Botox και το Kybella. Ένα πλήρες Botox προσώπου μπορεί να κοστίσει περίπου 3.000 δολάρια, ενώ το Kybella είναι πιο ακριβό στα 6.000 δολάρια.

Οι τρεις κυρίες ντύθηκαν casual για να μην γίνουν αντιληπτές, όμως η Άνιστον τράβηξε τα βλέμματα με το μαύρο της καπέλο, όπως τονίζει το ίδιο μέσο.