Η Φαίη Σκορδά σήμερα μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα απάτης και δήλωσε σοκαρισμένη.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και ανέφερε ότι κάποιος πήρε ένα απόσπασμα από περσινή εκπομπή και άλλαξε τόσο τα δικά της λεγόμενα, όσο και του καλεσμένου της χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη.

«Θέλω να δούμε κάτι σοβαρό, που δεν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα διάσημα πρόσωπα που λόγω της δουλειάς τους έχουν μία συγκεκριμένη προβολή. Συζητούσαμε και προχθές για την τεχνητή νοημοσύνη και που μπορεί να φτάσει. Όχι μόνο στα πλαίσια του μοντάζ, του photoshop μιας συγκεκριμένης φωτογραφίας, αλλά να αλλάξει η φωνή, να αλλάξει το πρόσωπο και να σου βάλουν λόγια στο στόμα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Μάλιστα στη συνέχεια εξήγησε: «Πήραν ένα απόσπασμα από μία συνέντευξη με έναν καλεσμένο διατροφολόγο και άλλαξαν και τα δικά μου λόγια και τα δικά του, χρησιμοποιούν όμως τις δικές μας φωνές. Να πω ότι όλο αυτό είναι απάτη, είναι fake και έχει δημιουργηθεί μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε. Αρκετοί μου έστειλαν στο Instagram ότι το κατάλαβαν αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με αυτή την τεχνολογία»,

«Έχω πάθει σοκ. Είναι και επικίνδυνο αυτό, γιατί πέρα από το οικονομικό είναι πια και θέμα υγείας. Σοκαριστικό», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.