Σήμερα εκδικάζεται στο εφετείο η καταγγελία για ξυλοδαρμό, που είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του Αλέξη Κούγια, όταν και οι δύο είχαν βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος.

Τότε ο ηθοποιός είχε υποβάλει μήνυση για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, καθώς, όπως υποστηρίζει, ο Αλέξης Κούγιας του είχε επιτεθεί πιάνοντάς τον από τον λαιμό.

Σήμερα, ο δημοσιογράφος του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 με αφορμή το δικαστήριο επικοινώνησε με τον ποινικολόγο, ο οποίος, αρχικά, είπε:

«Είναι οι εξάμηνες εξετάσεις που κάνω για την ασθένεια από την οποία πάσχω. Είναι εξετάσεις προκαθορισμένες, γι’ αυτό δεν μπορώ σήμερα να παραστώ στο δικαστήριο».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε: «Ο εν λόγω κύριος έχει πει πολλά για εσάς, βρίσκεστε στα δικαστήρια, Για εκείνη τη μέρα, που είχατε πιαστεί στα χέρια, έχετε μετανιώσει;»

«Δεν είχαμε πιαστεί καν στα χέρια. Αυτό το σκέλος της μηνύσεως, που είχε κάνει, έχει απορριφθεί. Είπε ψέματα και γι’ αυτόν τον λόγο τον έχω μηνύσει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει ζητήσει ούτε μια συγγνώμη ποτέ, οπότε τι να πεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας.

«Έχει κληθεί ως μάρτυρας και η κυρία Δέσποινα Βανδή» ανέφερε ο δημοσιογράφος με τον ποινικολόγο να απαντά:

«Πιθανώς, γιατί εκείνη την ώρα τραγουδούσε. Θα τη συναντήσουμε κάπου. Όταν γίνει το δικαστήριο, θα τα πούμε».