Εκδίκηση για αρκετές γυναίκες, που έχει πληγώσει ο Λεονάντο Ντι Κάπριο, παίρνει ένα 22χρονο «κουνελάκι» του Playboy. Η πληθωρική νεαρή γυναίκα φαίνεται πως είχε ένα σύντομο φλερτ με τον σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει θέσει ηλικιακά όρια για τις συντρόφους του.

Η Hieke Konings υποστηρίζει ότι φίλησε τον 49χρονο, αλλά αρνήθηκε να περάσει το βράδυ μαζί του. Η 22χρονη έκανε κάποιες όχι και τόσο κολακευτικές αποκαλύψεις για τον Χολιγουντιανό διάσημο εργένη. Το κουνελάκι του Playboy παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή το εξώφυλλο που έκανε για την ολλανδική έκδοση του ανδρικού περιοδικού, καθώς σε αυτήν, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε «μεγάλο σε ηλικία και περίεργο» τον 49χρονο ηθοποιό, ενώ αποκάλυψε πιπεράτες λεπτομέρειες για τις … περίεργες προτιμήσεις του Ντι Κάπριο στο κρεβάτι.

Όπως αποκάλυψε η 22χρονη, συναντήθηκε με τον Ντι Κάπριο σε νυχτερινό κέντρο στο Λος Άντζελες και μοιράστηκε ένα φιλί με τον διάσημο ηθοποιό. «Βρεθήκαμε σε ένα πριβέ νυχτερινό κέντρο στο Λος Άντζελες στο οποίο μπαίνει κανείς μόνο με πρόσκληση. Τον είδα να κάθεται, φορώντας κουκούλα και μαύρο καπέλο και κοιταχτήκαμε» ανέφερε αρχικά το κουνελάκι για τη συνάντησή τους.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το «κουνελάκι», αμέσως μετά ο μάνατζερ του ηθοποιού της είπε «Ο Λίο θέλει να σου μιλήσει». Τότε, η 22χρονη δέχτηκε, τον πλησίασε και αντάλλαξαν ένα σύντομο… μέτριο φιλί, όπως είπε: «Ήταν οκ, αλλά σίγουρα όχι το καλύτερο που είχα ποτέ».

Το επόμενο βήμα του Ντι Κάπριο, σύμφωνα με την 22χρονη, ήταν να την καλέσει στο σπίτι του να περάσουν το υπόλοιπο της βραδιάς, αλλά εκείνη δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση. «Αντέδρασε σοκαρισμένος. Προφανώς, δεν το είχε συνηθίσει. Όταν του είπα ότι δεν τον γνωρίζω αρκετά καλά, ώστε να φύγω μαζί του, ήταν ευγενικός. Ωστόσο, μετά στράφηκε σε ένα άλλο κορίτσι και έφυγε μαζί της».

Η 22χρονη δεν έμεινε μόνο στις λεπτομέρειες της προσωπικής της εμπειρίας. Στην ίδια συνέντευξη περιέγραψε το πώς πέρασαν οι φίλες της στο κρεβάτι του Ντι Κάπριο. «Μία από αυτές μου είπε ότι του άρεσε να φοράει ακουστικά κατά τη διάρκεια του σεξ, για να μην την ακούει! Μια άλλη μου είπε ότι έφτασε μέχρι του σημείου να της βάλει μαξιλάρι στο κεφάλι».

«Όχι, για μένα ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι πολύ περίεργος και πολύ μεγάλος σε ηλικία» κατέληξε το 22χρονο κουνελάκι για τον γόη-ηθοποιό.