Ο πρίγκιπας Oυίλιαμ πραγματοποίησε επίσημη εμφάνιση στα βραβεία BAFTA, ως πρόεδρος της διοργάνωσης. Ο ίδιος εμφανίστηκε μόνος του στην εκδήλωση, καθώς η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, αναρρώνει μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα.

Μια φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τέσσερις γυναίκες ηθοποιούς έγινε viral όχι για ό,τι απεικόνιζε πάντως, αλλά για τη χοντρή γκάφα στην οποία υπέπεσε ο ίδιος την ώρα που αυτή τραβήχτηκε. Συγκεκριμένα, όταν προσέγγισε την πρωταγωνίστρια της ταινίας, Μία ΜακΚένα Μπρους, η οποία κέρδισε βραβείο BAFTA για την ερμηνεία της στο δράμα «How to Have Sex», της είπε ότι η ταινία έδειχνε «πολύ διασκεδαστική». Ωστόσο, αυτό που δε γνώριζε ή ίσως δεν είδε πριν από το άστοχο σχόλιό του είναι πως η ηρωίδα, που ενσάρκωνε η Μπρους στην ταινία, υφίσταται βιασμό.

Η πλοκή του «How to Have Sex»

Τρεις έφηβες, η Τάρα, η Σκάι και η Εμ φθάνουν στα Μάλια, για να κάνουν τις πιο συναρπαστικές διακοπές της ζωής τους, το ταξίδι που κάνει κάθε βρετανός έφηβος στο κατώφλι της ενηλικίωσής του. Η Τάρα είναι σε προσωπική αποστολή να κάνει για πρώτη φορά σεξ, ενώ οι κολλητές της προκαλούν το χάος γύρω της. Στο νησί εκείνη βιάζεται από έναν συμπατριώτη της, επίσης τουρίστα.

«Νομίζω ότι φάνηκε να διασκεδάζετε πολύ σε όλη τη διάρκεια» είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην ηθοποιό και αυτή του η δήλωση έγινε viral στο Χ.