Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο πλατό του «The 2Night Show» ήταν χθες το βράδυ ο  Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος του MEGA μίλησε για τις ριζικές αλλαγές που έγιναν τα τελευταία χρόνια στη ζωή του, τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει κάνει γυμνισμό με την Ελεονώρα Μελέτη.

«Η εκπομπή της Ναταλίας είναι χρόνια σε αυτή τη ζώνη, ήμουν και εκεί, ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Τη σέβομαι απόλυτα, την αγαπώ, είναι δάσκαλός μου, προφανώς και έχει καθιερωθεί σε αυτή τη ζώνη. Εμείς ξεκινήσαμε φέτος, θέλει χρόνο ούτως ή άλλως» είπε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε πως στο μέλλον θα ήθελε να ξανασυνεργαστούν, αφού ήδη έχουν σκεφτεί το concept της εκπομπής που θα κάνουν.

Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές συζήτησαν για την αγάπη τους για το νησί της Σκιάθου και τον γυμνισμό, με τον Κώστα Τσουρό ν’ αποκαλύπτει ότι έκανε πρώτη φορά γυμνισμό στην παραλία Μπανάνα και μαζί του βρισκόταν η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είχαμε πάει σε μια παραλία και είχε ασφυκτικά πολύ κόσμο και την έπιασε κρίση πανικού. Έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να φύγουμε. Ηρθε ένας φίλος μου μ’ ένα φουσκωτό και μας πήγε στην Μπανάνα, όπου δεν είχε πολύ κόσμο και ηρέμησε και επειδή ήμασταν σε παραλία γυμνιστών είπαμε να το εκμεταλλευτούμε». Τέλος, ο Κώστας Τσουρός μίλησε για τη ζωή του, αποκαλύπτοντας πως στα προσωπικά του είναι ευτυχισμένος. Ωστόσο, μίλησε ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού που βίωνε στο παρελθόν.

«Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά, πολύ χαρά. Είμαι σε μια στιγμή που είμαι ευτυχισμένος…  Είχα κρίσεις πανικού, έκανα ψυχοθεραπεία και κάνω ακόμα. Οι κρίσεις πανικού δε ξεπερνιούνται, αλλά μαθαίνεις να τις διαχειρίζεσαι. Τότε τις ξεπέρασα με φαρμακευτική αγωγή. Ό,τι περνάμε στην παιδική μας ηλικία το κουβαλάμε σε όλη μας τη ζωή, απλά μαθαίνουμε να τα διαχειριζόμαστε. Βλέπω στον εαυτό μου χαρακτηριστικά συμπεριφοράς του πατέρα μου που δε μου αρέσουν. Πλέον με τον πατέρα μου είμαστε οι καλύτεροι φίλοι», είπε ο παρουσιαστής.