Τη γνώμη του πως ο Νταλάρας «δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου» εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του, σπεύδοντας αμέσως μετά, όμως, να πάρει θέση υπέρ του τραγουδιστή σχετικά με τα όσα ανέφερε για τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε: «Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Από τον τρόπο που μιλάει φαίνεται ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο δε από χιούμορ, δεν διαθέτει καθόλου».

Παρά την αρχική αυτή εκτίμηση, όμως, ο Λάκης Λαζόπουλος επεφύλασσε στο κοινό του μια… ανατροπή: «Εγώ, μάλιστα, ήμουν μάρτυρας στην περιβόητη δίκη του Τζίμη Πανούση με τον Γιώργο Νταλάρα. Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες. Αν παραβλέψεις αυτό το κακότροπο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω μαζί του στο θέμα των δημοσιογράφων. Μαζεύονται σαν ύαινες και θεωρούν πως τα ερωτήματα που έχουν πρέπει ν’ απαντηθούν, οποιαδήποτε ώρα θέλουν αυτοί και με τον τρόπο που θέλουν αυτοί. Επιτρέψτε μου να πω ότι όπως στον βιασμό έτσι και στον τηλεβιασμό, όταν ο ερωτώμενος λέει όχι, πρέπει να σταματήσεις. Όταν, παρά το όχι, οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν, υπάρχει το αδίκημα του τηλεβιασμού. Η λογική του ότι ο δημοσιογράφος παίρνει ένα μεροκάματο και ο άλλος είναι υποχρεωμένος ν’ απαντάει είναι λάθος».