Το μοντέλο του Playboy και του Maxim και ηθοποιός Masuimi Max βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην περιοχή του Λας Βέγκας την Πέμπτη. Ήταν 45 ετών.

Οι πρώτες βοήθειες έφτασαν στο σημείο μετά από κλήση που έλαβαν οι αστυνομικοί λίγο, σύμφωνα με το TMZ.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, αν και θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα. Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη άλλες λεπτομέρειες.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που επανασυνδεθήκαμε, σε ευχαριστώ που με καθοδήγησες όταν ξεκίνησα σε αυτή τη βιομηχανία και μου έδωσες ευκαιρίες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι αληθινό», έγραψε η φίλη της Max, Ashleeta Beauchamp, στη σελίδα της στο Instagram.

«Αναπαύσου στον παράδεισο υπέροχη!», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής. «Πάντα πίστευα ότι ήσουν τόσο ροκ σταρ. Λυπάμαι τόσο πολύ που έμαθα για τον θάνατό σου. Θα μας λείψεις».

Η Masuimi ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο το 2000 και γρήγορα κατάφερε να κερδίσει δουλειές σε πολλά έντυπα όπως τα περιοδικά Playboy, Maxim, Alt και Bizarre.

Ως ηθοποιός, η Μαξ εμφανίστηκε στην ταινία δράσης «XXX: State of the Union» του 2005, σε σκηνοθεσία Lee Tamahori, απέναντι από τους Samuel L. Jackson, Ice Cube, XZibit, Scott Speedman και Willem Dafoe σε έναν άγνωστο ρόλο.

Έκανε επίσης μικρές εμφανίσεις στην ταινία «Cornman: American Vegetable Hero» και «Giantess Battle Attack».