Οι Τραμπ πόζαραν για μια εορταστική οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία. Από αυτή όμως έλειπε η Μελάνια Τραμπ. Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η αρραβωνιαστικιά του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Instagram Story της την Τρίτη, και ενώ ένας πολύ ψηλός Μπάρον Τραμπ έκλεψε την παράσταση, η πρώην πρώτη κυρία δεν ήταν πουθενά.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Mar-a-Lago και σε αυτήν ποζάρουν ο Τραμπ Τζούνιορ, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, ο Μπάρον, η Ιβάνκα Τραμπ, ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ και τα παιδιά τους, η Τίφανι Τραμπ και οσύζυγός της Μάικλ Μπούλος.

Ο 17χρονος Μπάρον ξεχωρίζει στη φωτογραφία μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και πίσω από τον πατέρα του.

Εκπρόσωπος του Τραμπ δήλωσε ότι η 53χρονη Μελάνια είχε να ασχοληθεί με ένα οικογενειακό θέμα.

Το Page Six ανέφερε τα Χριστούγεννα ότι η Μελάνια σχεδιάζει στην πραγματικότητα να εντείνει τις δημόσιες εμφανίσεις της για να υποστηρίξει την προσπάθεια του συζύγου της να επανεκλεγεί πρόεδρος το 2024.

«Ο Τραμπ και η οικογένειά του είναι τόσο σίγουροι ότι θα ξαναγίνει πρόεδρος που οι πηγές μέσα από το Mar-a-Lago λένε ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη Μελάνια να εντείνει τις κορυφαίες διπλωματικές εμφανίσεις το 2024», είπε μια πηγή.

Εξήγησε ακόμη ότι μετά την πρόσφατη εμφάνιση της Μελάνια με άλλες πρώην πρώτες κυρίες στην κηδεία της Ρόζαλιν Κάρτερ, «αισθάνεται πιο σίγουρη για τον εαυτό της τόσο ως εκπρόσωπος του συζύγου της όσο και για τη δική της θέση μετά τη θετική υποδοχή της στην κηδεία της Κάρτερ».