Στο «MEGA Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή μίλησε η Θέλξη για τη λαμπερή επιστροφή της στο τραγούδι μετά από 8 χρόνια, για την αποχή με το… κλάμερ στα μαλλιά και το αυτοκίνητο που της έκαναν δώρο.

«Τα τελευταία χρόνια, που απέκτησα 2 μωρά παιδιά, κυκλοφορούσα με το κλάμερ και τις πιζάμες. Επανήλθα επαγγελματικά μετά από 8 χρόνια πολύ εύκολα, είναι σαν το ποδήλατο. Δεν είμαι αυστηρή ως μητέρα, είμαι με το μέρος των παιδιών πάντα. Η μαμά μου είναι πιο αυστηρή από εμένα, όταν είμαστε όλοι μαζί. Είναι σαν να έχει 3 παιδιά. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ένα τρίτο παιδί, γιατί μόλις επέστρεψα επαγγελματικά στο τραγούδι», είπε αρχικά η Θέλξη.

Για τα αγαπημένα της Χριστούγεννα ως παιδί αποκάλυψε: «Ερωτεύτηκα ακόμη περισσότερο τον σύζυγο μου, όταν αποκτήσαμε το πρώτο μας παιδί. Ήμουν ευλογημένο παιδί, που πέρασα υπέροχα Χριστούγεννα. Είχα αδυναμία στις κούκλες. Έχω ήδη ετοιμάσει 3 ταψιά μελομακάρονα και κουραμπιέδες και ετοιμάζω κι άλλες παρτίδες».

Για τα επαγγελματικά της, τις συνεργασίες της, τα εντυπωσιακά δώρα από θαυμαστές και για το εάν έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις, η Θέλξη υπογράμμισε: «Ήμουν τυχερή, γιατί δεν δέχτηκα ακραίες ανήθικες προτάσεις στον χώρο. Όλες μου οι συνεργασίες ήταν ωραίες, μία συνεργασία που θυμάμαι με πολλή αγάπη είναι με την Έλλη Κοκκίνου, όταν ήμουν 18 χρόνων. Έχω δεχτεί πολλά και ακριβά δώρα που τα επέστρεφα, ήμουν μικρή και χαζή. Δεν ήξερα… Θαυμαστής μού είχε κάνει δώρο αυτοκίνητο και το επέστρεψα».

Η Θέλξη που, όπως αποκάλυψε κάνει «ψυχοθεραπεία μέσα από τη δουλειά» της, εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο με τον Χρήστο Χολίδη και έχει βγάλει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Ξανά και ξανά».

«Κάνω ψυχοθεραπεία μέσα από τη δουλειά μου, αγαπάω πολύ το τραγούδι», παραδέχθηκε κλείνοντας η τραγουδίστρια.

Με αφορμή τη συνέντευξη της τραγουδίστριας, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε μια συνάντηση που είχαν οι δυο τους πριν από χρόνια στην Πάρο.

«Σας έχω πει που είμαι κάπου στην Πάρο και βλέπω μια θεά, δίμετρη, με εκπληκτικό σώμα να με πλησιάζει. Ήμουν με τον άντρα μου και λέω “τώρα κοίτα να δεις, που αυτή θα μιλήσει στον Θοδωρή και θα γίνουμε εδώ από δυο χωριά χωριάτες”. Και τελικά έρχεται και μιλάει σε εμένα. Και ήταν η Θέλξη», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.