Σε έξοδό της συνάντησαν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών τη Μαρία Κορινθίου, το βράδυ της Πέμπτης (8/12) και φυσικά, για ακόμα μία φορά, ερωτήθηκε για τον λόγο της αποχώρησής της από το «Πρωινό».

Μάλιστα, η ερώτηση προχώρησε σε επόμενο στάδιο, με την ηθοποιό να απαντά στο αν θα πήγαινε καλεσμένη εκεί.

«Ο σύζυγός μου είπε ότι δεν θα πήγαινε καλεσμένος στο «Πρωινό» και ότι είναι θυμωμένος. Είπε ό,τι νιώθει. Εμένα δε θα με καλούσαν να πάω καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Αν με καλούσαν – που δεν θα με καλούσαν – ποιος ξέρει αν θα πήγαινα;», εξήγησε η Μαρία Κορινθίου.

«Αν ήταν προετοιμασμένοι να ακούσουν πέντε πράγματα, μπορεί», πρόσθεσε, για να καταλήξει:

«Προφανώς, εάν πάω καλεσμένη κάπου, θα είναι για να συζητήσω, να υπάρξει ένας διάλογος. Τώρα τι και πως… εξαρτάται και από αυτόν που θα με ρωτάει, τι θα με ρωτάει».

Η Μαρία Κορινθίου «έλυσε» τη συνεργασία της με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 λίγες ημέρες πριν τη λήξη της περσινής τηλεοπτικής σεζόν, όπου συμμετείχε στις εμπορικές τοποθετήσεις της εκπομπής. Ακολούθησαν εκατέρωθεν αιχμηρές δηλώσεις, χωρίς όμως ποτέ να γίνεται γνωστός ο ακριβής λόγος αυτής της αποχώρησης.

«Έφυγα από όλο αυτό. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που έχω υπομονή. Εννέα μήνες έκανα υπομονή. Άλλοι κάνουν υπομονή δύο εβδομάδες, άλλοι κάνουν δυο χρόνια, άλλοι κάνουν εννέα μήνες.

Έφτασα στα όρια μου, αισθάνθηκα ότι καταπατήθηκε η αξιοπρέπεια μου», είχε δηλώσει η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της στη Σίσσυ Χρηστίδου για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Μιλώντας τώρα στο «Μega Καλημέρα» την Τετάρτη (6/12) ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε πως δεν θα πάει καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα, επειδή είναι θυμωμένος «Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος, όχι με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά είμαι ακόμα θυμωμένος με την κατάσταση αυτή» δήλωσε χαρακτηριστικά και τόσο η Αφροδίτη Γραμμέλη όσο και η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκαν επί τους θέματος. Η πρώτη τόνισε «Εγώ συνάντησα τον Γιώργο και μου είπε ότι “εγώ δεν είμαι γυναικοφάγος, διότι και η Δούκισσα, που ήταν η πρώτη που έφυγε, και η Μαρία, που ήταν η δεύτερη που έφυγε και η Αργυρώ, που ήταν η τρίτη που έφυγε, δεν έφυγαν εξαιτίας μου”». Στη συνέχεια τόνισε: «Το πρόβλημα στην εκπομπή υπάρχει ακόμα, διότι, αν το πρόβλημα δεν είναι ο Γιώργος, κάπου εκεί γύρω είναι το πρόβλημα και κάτι έχει γίνει, που ούτε η Μαρία το έχει πει.

Η δε δεύτερη υποστήριξε: «Επειδή έτυχε και έκανα διακοπές μαζί με τα παιδιά, δεν θα πω πολλά πράγματα, γιατί μπορεί να μην θέλουν και οι ίδιοι να πω κάτι. Ο Γιάννης και η Μαρία έχουν ήδη μοιραστεί κάποιες πληροφορίες, εγώ θέλω να σας πω ότι από αυτά που γνωρίζω, δεν είναι σε πρώτο πλάνο ο Γιώργος Λιάγκας. Νομίζω ότι το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γιάννης Αϊβάζης».

Ελεονώρα Μελέτη: «Απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι μόνο ο Λιάγκας το πρόβλημα στην εκπομπή»

Μετά και τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου, η Ελεονώρα Μελέτη επανήλθε στο θέμα και υποστήριξε εκ νέου: «Από μία προσωπική συζήτηση που είχα μαζί της, ξέρω ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι σε πρώτο πλάνο ως πρόβλημα της Μαρίας. Παιδιά, δεν είναι μόνο ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή αυτή, δεν θα τα χρεωθεί όλα εκείνος», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Απ’ ό,τι έχω καταλάβει εγώ, πρέπει να υπάρχει και αλλού πρόβλημα… Δεν είναι», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του MEGA.

«Εμένα η θέση μου είναι ξεκάθαρη: Ένας παρουσιαστής, αν δεν θέλει κάποιον στην εκπομπή του, δεν τον έχει», παρατήρησε από την πλευρά του ο Θανάσης Πάτρας, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να σημειώνει με νόημα: «Και αν θέλει κάποιον, κάνει τα πάντα, για να τον κρατήσει».

«Όταν υπάρχει μία δυσχέρεια σε μία συνεργασία, θα πρέπει να παίρνεις το πρόσωπο με το οποίο δεν τα βρίσκεις και να του τα λες ευθέως, έτσι; Χθες δε λέγαμε ότι ο παρουσιαστής λύνει, δένει, φέρνει, διώχνει; Άρα δεν έχει την παντοδυναμία που περιγράφηκε χθες», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη σε άλλο σημείο της συζήτησης με τους συνεργάτες της.