Η Ελεονώρα Μελέτη είχε… αϋπνίες το βράδυ της Τρίτης (5/12) και προσκάλεσε τους followers της στο Instagram σ’ ένα session ερωτήσεων – απαντήσεων «για να νυστάξω λίγο», όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα», έλυσε πολλές απορίες των διαδικτυακών της φίλων, ενώ ξεχώρισε η αναφορά της στο πόσο δύσκολα πέρασε στα πρώτα χρόνια της παρουσίας της στην ελληνική τηλεόραση.

«Πώς καταφέρνεις και κατάφερνες τόσα χρόνια να μη πειράξουν τον χαρακτήρα σου όλοι αυτοί;» ήταν η ερώτηση που της έγινε και η Ελεονώρα Μελέτη αποκρίθηκε: «Τα τρία πρώτα χρόνια πέρασα πολύ δύσκολα. Ψυχικά έσπασα, λύγισα, αλλά μόνο όταν έπιασα πάτο είδα ξεκάθαρα τι θέλω να είμαι, μα πρωτίστως τι δεν θέλω να γίνω. Σε όλους “αυτούς” χρωστάω τη σχέση που έχω με τον εαυτό μου».

Έπειτα της έγινε και άλλη ερώτηση για την ελληνική τηλεόραση: «Πόση τοξικότητα έχει αυτή η ελληνική τηλεόραση; Πώς αντέχετε εκεί μέσα;». Και η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Μια δουλειά είναι, για εμένα τουλάχιστον. Τους τοξικούς τους απομακρύνω κι αν δεν μπορώ ή δεν γίνεται, απλά δεν τους “βλέπω”. Η ζωή μου είναι εκτός δουλειάς και είναι πολύ ωραία».

Μεταξύ άλλων απάντησε σ’ έναν δικηγόρο πως η δημοσιογραφία είναι χειρότερη, ενώ τόνισε πως μάλλον δεν θα συγχωρούσε την απιστία γιατί «θα ήταν σα να κλείνει ένας διακόπτης» μέσα της, αν και σημείωσε πως έξω από το χορό πολλά τραγούδια μπορούν να λέγονται.