Η Ελένη Γερασιμίδου έδωσε το παρών στα θεατρικά βραβεία κοινού το βράδυ της Τρίτης (14/11) και εκεί οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών την συνάντησαν και η ηθοποιός δέχθηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μια ερώτηση όμως έκανε την Ελένη Γερασιμίδου να αντιδράσει.

«Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ βραβείο κοινού, γιατί δεν είναι και πολύ προβεβλημένο το θέατρό μας. Δεν έχω πολλά βραβεία» ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αν με φωνάξουν ποτέ να μου δώσουν βραβείο, μάλλον κάτι θα ξέρουν περισσότερο από εμένα για την υγεία μου και τα χρόνια μου».

Σε ερώτηση για τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο και την κόρη του οι οποίοι προσήχθησαν επειδή πέρασαν έξω από την ισραηλινή πρεσβεία με την παλαιστινιακή σημαία στο αυτοκίνητό τους, η Ελένη Γερασιμίδου αντέδρασε: «Δεν είναι ώρα αυτή. Όπως βλέπετε, εμείς θα φοράμε την παλαιστίνα, αλλά δεν είναι ώρα τώρα γι’ αυτό. Λυπάμαι βέβαια που κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό. Τώρα, τι λέτε; Θέλετε να πούμε γι’ αυτό το πράγμα σήμερα που εδώ δόθηκαν κάποια βραβεία σε άξιους συναδέλφους; Ευχαριστώ πολύ και λευτεριά στην Παλαιστίνη».