Είναι ένας από τους πιο διάσημους και παραγωγικούς ηθοποιούς του Ηνωμένου Βασιλείου, γνωστός για τις καθηλωτικές του ερμηνείες, τόσο στο θέατρο όσο και στη μεγάλη οθόνη, κατά τη διάρκεια της 70χρονης καριέρας του. Ωστόσο, αρκετές φορές, ο Άντονι Χόπκινς δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα του με χιουμοριστικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Μία από αυτές μοιράστηκε με τους πάνω από 4 εκατ. ακολούθους του στο TikTok και στο Instagram την Κυριακή (12.11), στην κουζίνα του σπιτιού του. Μπροστά στο φούρνο της κουζίνας του, ο Oσκαρικός ηθοποιός χόρεψε ρούμπα, τραγουδώντας τους στίχους του «Mambo Italiano» και έδειχνε πολύ χαρούμενος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail και αναμεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Χόπκινς φαίνεται να είχε αρχίσει να μαγειρεύει ένα ιταλικό πιάτο, σύμφωνα με τα υλικά που φαίνονται στη νησίδα της κουζίνας.

Ντυμένος με μία μαύρη φόρμα ο τέσσερις φορές νικητής των BAFTA στο τέλος του κλιπ χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο πριν βγει από το δωμάτιο. «Ε φιλαράκι, σου αρέσει έτσι όπως χορεύω ρούμπα…;» έγραψε στη λεζάντα με τους ακολούθους του στα σχόλια να τον αποθεώνουν.