Λίγους μήνες μετά την νοσηλεία της στην Εντατική από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, η Μαντόνα, μιλά για την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Η θρυλική τραγουδίστρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, στις 24 Ιουνίου λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η – sold out – παγκόσμια περιοδεία της η οποία αναβλήθηκε. Μετά από 11 μέρες νοσηλείας, η Μαντόνα πήρε εξιτήριο.

Η «βασίλισσα της ποπ» εξομολογήθηκε την δύσκολη κατάσταση που πέρασε από την σκηνή. «Πριν από τέσσερις μήνες ήμουν αναίσθητη σε ένα νοσοκομείο και η σκέψη ήταν ότι μπορεί να μην τα καταφέρω. Οπότε είναι ένα γ…μενο θαύμα που είμαι εδώ τώρα» είπε στη συναυλία της στην Αντβέρπη η Μαντόνα. Η ίδια είπε πως την «φρόντισε» η μητέρα της, η οποία πέθανε από καρκίνο του στήθους σε ηλικία 30 ετών. «Η μητέρα μου, Θεός σχωρέστην, πρέπει να με πρόσεχε» είπε εμφανώς συγκινημένη η βασίλισσα της ποπ. «Πόσο μόνη θα έπρεπε να ένιωθε στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ζήσει» πρόσθεσε η Μαντόνα.

«Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Οπότε είμαι ευγνώμων γι’ αυτό» είπε η Μαντόνα.

Η διάσημη τραγουδίστρια παραδέχθηκε, δε, ότι δεν έχει επανέλθει στο 100%: «Πρέπει να σας πω ότι δεν νιώθω πολύ καλά τώρα αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί είμαι ζωντανή. Ευτυχώς έχω τα παιδιά μου και όλους εσάς, την αγάπη και τη στήριξή σας και το εκτιμώ πραγματικά».