Η Τζόυς Ευείδη δήλωσε σε συνέντευξή της πως πιστεύει σε προηγούμενες ζωές και εξήγησε, μάλιστα, ότι κάτι τέτοιο ισχύει στη δική της περίπτωση.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και αναφέρθηκε στην ύπνωση που ήθελε να κάνει, αλλά τελευταία στιγμή έκανε πίσω.

Όταν η Αθηναΐδα Νέγκα τη ρώτησε αν έχει κάποια υπερφυσική εμπειρία, η Τζόυς Ευείδη απάντησε: «Υπερφυσικές; Όχι, αλλά έχω διαβάσει πολύ και ντρέπομαι που δεν έχω κάνει ύπνωση. Έχω διαβάσει πολύ για αυτό. Θα ήθελα να μπω σε αυτό το τρυπάκι».

«Είναι και θέματα που λύνονται στην ύπνωση, που κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή. Είναι αναδρομή σε άλλες ζωές. Πιστεύω ότι άλλος έρχεται λίγες και άλλος πολλές φορές στη ζωή. Εγώ έχω την εντύπωση ότι είμαι παλιά ψυχή. Ο λόγος που το πιστεύω είναι ότι από μικρή είμαι σαν γριά, σαν να έχω ζήσει πολλά πράγματα. Τον εαυτό μου τον έβλεπα πολύ μεγαλύτερο από όσο είμαι», πρόσθεσε η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη.

Η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν έχει αναμνήσεις από άλλες ζωές, με την ηθοποιό να απαντά με δισταγμό: «Έχω φάει ένα φλας στο μουσείο του Καΐρου, πριν το 1990, όταν ήμουν πιτσιρίκα γραμματέας. Είδα έναν Φαραώ, πάρα πολύ φίλο μου, δεν μπορούσα να ξεκολλήσω. Ήταν κάτι πάρα πολύ οικείο».