Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη και εξήγησε στον Γιώργο Λιάγκα για την περιβόητη φράση με την πτωμαΐνη που είπε στον Γρηγόρη Λέων, τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, για την οποία «κατηγορήθηκε» ότι μίλησε με απρεπή τρόπο και υπήρξαν αντιδράσεις.

Στο απόσπασμα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου η Μαρίνα φέρεται να λέει στον εκλογικό της «αντίπαλό»: «Μυρίζεις πτωμαΐνη».

Ο Γρηγόρης Λέων από τη μεριά του αναδημοσίευσε στα social media το σχετικό δημοσίευμα και έγραψε: «Ο δημόσιος διάλογος οφείλει να αποφεύγει τοξικές και εκδικητικές συμπεριφορές. Οι “Ενωμένοι” (ο συνδυασμός της Μαρίνας Πατούλη) φαίνεται να αγνοούν αυτούς τους κανόνες».

Η Μαρίνα Πατούλη έδωσε την απάντησή της λέγοντας στον Γιώργο Λιάγκα: «Οι εκλογές αυτές είχαν μία τεράστια πόλωση, αυτή επιδεινώθηκε την πρώτη Κυριακή. Την πρώτη Κυριακή λοιπόν, έξω από το δημοτικό σχολείο Πεύκης βρίσκονται οι υποψήφιοι δημοτικοί μου σύμβουλοι για να υποδέχονται και διευκολύνουν τον κόσμο στην ψηφοφορία. Τότε, πέρασε ο κύριος Λέων και τους χλεύασε λέγοντάς τους: “Εδώ μυρίζει πτωμαΐνη, το ξέρω από τη δουλειά μου αυτό”, θέλοντας να υποδηλώσει ότι η δική μας παράταξη δεν βγαίνει».

Η ίδια συνέχισε: «Με ενημέρωσαν οι υποψήφιοί μου και θεώρησα ότι πρέπει να κρατήσουμε το πολιτικό πολιτισμό και γι’ αυτό δεν μπήκαμε στη διαδικασία να απαντήσουμε. Από την πρώτη έως και τη δεύτερη Κυριακή υφιστάμεθα χυδαιότητες, άσχημους χαρακτηρισμούς και οι υποψήφιοί μου και εγώ από τους υποψηφίους του Γρηγόρη Λέων. Δημιουργήθηκε ένα τοξικό περιβάλλον, θεώρησα ότι έχω χρέος απέναντι στη δική μου παράταξη να δώσω μία απάντηση, να νιώσουν και αυτοί μία δικαίωση».

Για τη συνάντησή της λοιπόν με τον Γρηγόρη Λέων, η Μαρίνα Πατούλη είπε: «Πέρασε τη δεύτερη Κυριακή να μας συγχαρεί, του είπα “Σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά όπως είδατε η πτωμαΐνη δεν προήλθε από εμάς”. Όφειλα ηθικά να του δώσω αυτήν την απάντηση».

«Μετά από αυτό, απομακρυνθήκαμε» – Η αποκάλυψη για τις σχέσεις της σήμερα με τον Γιώργο Πατούλη

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος τελικά απέσυρε την υποψηφιότητα του για την περιφέρεια Αττικής.

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε ότι έχει αποστασιοποιηθεί με τον πρώην σύζυγό της μετά από αυτό. «Είναι από αυτά που συμβαίνουν στην πολιτική που δεν μπορείς να τα προβλέψεις. Τι θα κάνει, δεν ξέρω. Μετά από αυτό το συμβάν, έχουμε αποστασιοποιηθεί, γιατί εγώ είχα τον αγώνα για τις εκλογές κι εκείνος ήταν κάπου αλλού. Οπότε έχουμε χαθεί εκ των πραγμάτων» είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν έδωσε γραμμή να με στηρίξουν. Υπήρχαν βέβαια και κάποιες άλλες υπόγειες διαδρομές, οι οποίες παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξαγγείλει ότι μόνο οι τρεις μεγάλοι δήμοι και οι 13 περιφέρειες παίρνουν χρίσμα, στον δήμο μας έχει το χρίσμα ο κ. Λέων και δημιουργήθηκε μία παραπληροφόρηση».