Έχουν περάσει τα… τζιν τους από γενιά σε γενιά. Μια γυμνασμένη γιαγιά, η κόρη της και η εγγονή της μοιράζονται ρούχα και τρελαίνουν αγνώστους που πιστεύουν ότι η τριάδα μπορεί να είναι αδερφές. Εκτός από την ανταλλαγή ειδών γκαρνταρόμπας, η Lesley Maxwell, μια bodybuilder από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, λατρεύει να πηγαίνει στο γυμναστήριο με την κόρη της Vanessa Christofi και την εγγονή της, Tia Christofi, ανέφερε το Caters News.

Η Lesley, 65 ετών, λέει ότι η καλή φυσική κατάσταση είναι το μυστικό της για να παραμένει τόσο νέα εμφανισιακά. «Σοκαρισμένοι είναι όσοι ανακαλύπτουν ότι έχω εγγόνι, γιατί υποθέτω ότι είναι λίγο ασυνήθιστο να πιστεύεις ότι μια γιαγιά κάνει τέτοια άσκηση και δεν σηκώνει απλά το πηγούνι στο γυμναστήριο», είπε και έδωσε μια συμβουλή: «Θα συνιστούσα την προπόνηση με βάρη σε γυναίκες όλων των ηλικιών, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη για την υγεία από την προπόνηση με αυτόν τον τρόπο», μεταδίδει η New York Post.

Η Lesley, η οποία εργάζεται ως γυμνάστρια, ενθαρρύνει επίσης τους πελάτες της να σηκώνουν βάρη. «Ενισχύει τα οστά μας και μας βοηθά να τονώσουμε το σώμα μας προσθέτοντας μυς. Θα ήθελα να δω περισσότερες γυναίκες όλων των ηλικιών να σηκώνουν βάρη.

Είναι ο αντιγηραντικός τρόπος προπόνησης», εξήγησε. «Συνήθως κάνω τέσσερις προπονήσεις με βάρη την εβδομάδα επειδή είμαι προπονήτρια και βρίσκομαι στο γυμναστήριο τις περισσότερες μέρες, θα μπορούσατε να πείτε ότι κάνω κάποια τυχαία άσκηση καθώς συχνά κουβαλάω τα βάρη ή «εντοπίζω» τους πελάτες μου» πρόσθεσε.

Όταν η Leley προπονείται με την οικογένεια της, οι άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αυτή η κόρη και η εγγονή της έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας. «Οι άνθρωποι εκπλήσσονται πάντα όταν μαθαίνουν ότι είμαστε στην πραγματικότητα τρεις διαφορετικές διαφορετικές γενιές μιας οικογένειας. Ωστόσο, περνάμε πάντα υπέροχα μαζί — συζητάμε, γελάμε και προπονούμαστε. Είμαι τόσο ευλογημένη που έχω μια τόσο όμορφη οικογένεια», είπε.

Η οικογένεια κάνει συχνά φωτογραφίες μαζί και τόσο η Lesley όσο και η κόρη της Vanessa, η οποία προτιμά να κρατά την ηλικία της ιδιωτικής, δανείζονται κυρίως τα ρούχα της 22χρονης Tia. Είμαι επίσης πολύ τυχερή που μοιράζομαι ρούχα με την κόρη και την εγγονή μου. Όταν κάνουμε γυρίσματα μαζί, τα περισσότερα ρούχα προέρχονται από την γκαρνταρόμπα της Tia», είπε η Lesley. «Της αρέσει να κάνει το styling και να μας συντονίζει τα χρώματα», πρόσθεσε. Η Tia, η οποία έχει το δικό της πρακτορείο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είπε ότι της αρέσει να γυμνάζεται όπως η γιαγιά της και παραμένει ενεργή πηγαίνοντας στο γυμναστήριο και στις μαζορέτες. Όταν είναι με τη γιαγιά της, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Lesley είναι στην πραγματικότητα η μητέρα της.