Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων σχολίασε την ηλικία της, τονίζοντας ότι δεν θέλει να την λέει και ξεκαθάρισε ότι «δεν την ενδιαφέρει πόσο χρονών είναι».

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είπε πως «δεν κάνω τίποτα για την περιποίηση του εαυτού μου. Τρώω μια φρυγανιά με έναν χυμό για πρωινό και μετά ένα καφεδάκι. Δε θυμάμαι πόσο χρονών είμαι και ούτε και με ενδιαφέρει, όσο είμαι είμαι, εγώ νιώθω νέα. Δεν υπάρχει λόγος να λέω την ηλικία μου», δηλώνει η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Φοράω ψηλοτάκουνα από τα 13 μου, μου αρέσει πολύ. Είμαι χαρούμενη με τον εαυτό μου όταν ξυπνάω το πρωί. Ξυπνάω όπως με γέννησε η μάνα μου, άβαφη. Όταν με βλέπουν άβαφη πάλι με ρωτούν “πως διατηρούμε έτσι” και αυτό που απαντώ είναι πως δεν κάνω τίποτα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, για την προσωπική της ζωή είπε πως «ο έρωτας στη ζωή μου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν δεν είμαι με έναν σύντροφο, δεν νομίζω να μπορώ να είμαι μόνη. Θέλω να έχω έναν σύντροφο, θέλω να είμαι ερωτευμένη και είμαι. Παντρεύτηκα μια φορά και σε 20 μέρες έφυγα. Ο άνθρωπος που παντρεύτηκα δεν ήταν σωστός».