Συγκλονίζει η υπόθεση του άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στη θάλασσα το πρωί της Τρίτης (4/7) στο λιμάνι της Ραφήνας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον ηλικιωμένο άνδρα εντόπισαν μέσα στην θάλασσα άνδρες του πληρώματος του Andros Queen που είναι δεμένο στην προβλήτα 9 στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος ήταν γεννημένος το 1934, είχε αφήσει ένα τσαντάκι στην άκρη της προβλήτας μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του και ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που προχώρησε σε αυτή του την ενέργεια, ενώ στο σημείο βρέθηκε και μία πατερίτσα, σύμφωνα με το irafina.gr.

Στο σημείωμα ζητούσε από τις αρχές να φερθούν με ευλάβεια στο σώμα του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας rpn.gr, ο 89χρονος έγραφε στο σημείωμά του «παρακαλώ να φερθείτε με την δέουσα προσοχή στο νεκρό σώμα μου. Φεύγω γιατί δεν θέλω να είμαι βάρος στα παιδιά μου».

Ο 89χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του irafina.gr, δέθηκε σε ένα καροτσάκι και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα. Ο δύτης τον εντόπισε στον βυθό ενώ όταν έγινε η ανάσυρσή του περίπου στις 8:15 διαπιστώθηκε πως είχε βάλει μέσα στο καροτσάκι ένα τεχνητό μέλος καθώς του έλειπε το ένα πόδι

Η σορός του άνδρα παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά στο νεκροτομείο όπου και θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή.