Η ηθοποιός Άννα Παντζέλη είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν με τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», η Άννα Παντζέλη ανέφερε πως ο σκηνοθέτης είχε σεξιστική και κακοποιητική συμπεριφορά ενώ είχε πετάξει μια καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου.

«Είχα συνεργαστεί μαζί του πριν πολλά χρόνια. Υπήρχε μια ένταση, είχε μια σεξιστική συμπεριφορά, την οποία δεν ανεχόταν κανένας μας, πέρα από κάποιες νέες ηθοποιούς που ήταν πολύ τρομαγμένες, η αλήθεια είναι,  ένα-δυο κορίτσια. Και είχε πάρα πολλά νεύρα γενικά. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πώς μπορούνε κάποιοι άνθρωποι και μάλιστα γυναίκες, συναδέλφισσές μου, να βγαίνουν και να κόβουν το χέρι τους και να λένε ότι είναι οικογενειάρχης και έχει παιδιά. Είχε μια σεξιστική συμπεριφορά και μια κακοποιητική», είπε αρχικά, μεταξύ άλλων, η Άννα Παντζέλη.

Η Άννα Παντζέλη πρόσθεσε στην συνέχεια πως: «Και μάλιστα είχαμε και το αποκορύφωμα που είχε πετάξει μια καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου. Ήμουν μπροστά, αυτά που λέω τα λέω με γνώση. Η Ελένη Γερασιμίδου να τρέμει και όλο το συνεργείο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σεξιστική συμπεριφορά του και την απαράδεκτη κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στους ηθοποιούς».

Έλενα Αθανασοπούλου: «Γελάω πέφτει πάνω στα λάθη του»

Η Έλενα Αθανασοπούλου, η ηθοποιός η οποία έχει καταγγείλει πως έχει πέσει θύμα βιασμού από γνωστό σκηνοθέτη χωρίς να πει το όνομα του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου αλλά «φωτογραφίζοντας» τον μέσα από αναρτήσεις της, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης (10/05).

Αναφερόμενη στις αναρτήσεις του Κώστα Κωστόπουλου, η Έλενα Αθανασοπούλου δήλωσε: «Γελάω, πραγματικά γελάω. Από την πλευρά του είναι όλο λάθος. Είμαι πολύ χαρούμενη για εμένα, είναι μια μάχη κερδισμένη, έχω μια πολύ καλή ψυχολογία… Ο ίδιος πέφτει πάνω στα λάθη του. Εγώ νιώθω πολύ δυνατή και τα στοιχεία που έχω δώσει στον δικηγόρο μου είναι ακλόνητα. Υπάρχουν στιγμές που νευριάζω με αυτά που λένε αλλά αυτό είναι παροδικό».

Η ηθοποιός πρόσθεσε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της πως: «Δεν δέχομαι συγγνώμη γιατί δεν είμαι μόνο εγώ, υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που είναι μικρές, τις αγαπάω, τις στηρίζω και τις θεωρώ φίλες μου. Δεν έχω να υπερασπιστώ μόνο τον εαυτό μου αλλά και εκείνες. Ήταν μία ανάρτηση που τον καθοδήγησε ο δικηγόρος του. Εγώ γελάω… Πειράζει; Αφού θέλει να δώσει φως, να δώσει… Τα υπόλοιπα τα ξέρει ο δικηγόρος μου».

Όσον αφορά στον Αντώνη Βογιατζή και τη δήλωσή του πως η Έλενα Αθανασοπούλου «Σηκώθηκε και έκατσε στα πόδια του σκηνοθέτη» είπε: «Δεν θέλω ο κύριος Βογιατζής να ξαναβγεί ποτέ, δεν θέλω να τον δω ξανά σε φωτογραφία δίπλα μου ή να παίρνει δημοσιότητα από αυτό το σκληρό πράγμα και θα κινηθώ και εκεί νομικά. Βγαίνουν μόνοι τους, κάνουν λάθη και εγώ μετά να κινούμαι νομικά για να προστατέψω τον εαυτό μου».