Τοπικές βροχές αρχικά στη Δυτική Ελλάδα, σταδιακά σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και μέχρι το βράδυ στα βόρεια και ανατολικά κυρίως τμήματα του Αιγαίου, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, καθώς και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης που από το απόγευμα θα περιοριστούν, περιμένουμε την Κυριακή 8 Απριλίου 2012. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 23 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 17, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 25, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και βαθμιαία τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, με τάσεις ενίσχυσης στις Νότιες Κυκλάδες σε θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και σταδιακά τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, με εξασθένηση το βράδυ.

Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν, περιορισμένη τοπικά ορατότητα και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 με 23 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν με αυξημένη πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν δυτικοί ασθενείς, αλλά το βράδυ θα στραφουν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.