Τα social media ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι πια μέρος της καθημερινότητας όλων μας και αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους επικοινωνίας. Αυτή η σύγχρονη τάση έχει αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε αλλά και τα μέσα της επικοινωνίας γενικότερα. Φυσικά, η εξέλιξη αυτή, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον χώρο της υγείας που συνδέεται άμεσα με το γενικότερο ενδιαφέρον των πολιτών, τόσο για προσωπικά τους θέματα, όσο και για τις γενικότερες εξελίξεις στον πιο σημαντικό τομέα της ζωής τους, την υγεία. Η ευκολία και η αμεσότητα με την οποία διοχετεύονται οι πληροφορίες στο internet, οδηγούν τους πολίτες να αναζητούν διαδικτυακή πληροφόρηση και επιστημονικές απαντήσεις για τα θέματα υγείας που τους απασχολούν. heahasda3 Σε σχετική έρευνα για την σχέση των γιατρών με τον χώρο του διαδικτύου αποδείχτηκε πως η online ή όχι παρουσία του γιατρού, επηρεάζει την τελική επιλογή του κοινού. Και τι καλύτερο από μια ενυπόγραφη ανάρτηση από ειδικό και εξειδικευμένο γιατρό, σε σχέση με τον ωκεανό ανώνυμων πληροφοριών που κυκλοφορούν στο internet, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις είναι αναξιόπιστες ή ξεπερασμένες; Η σωστή και ακριβής πληροφορία στα social media ενδιαφέρει ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του κοινού, ειδικότερα δε τους νεότερους που αποδεικνύεται πως εμπιστεύονται σε μεγάλο βαθμό τις online επιστημονικές πληροφορίες. Οι επαγγελματίες της υγείας δεν θα πρέπει να απουσιάζουν από αυτήν την νέα μορφή επικοινωνίας. whatsupdocΣτην Ελλάδα, 8 στους 10 Έλληνες που χρησιμοποιούν το internet δηλώνουν, σε σχετική έρευνα, πως θα καταφύγουν σε online αναζήτηση ιατρικών πληροφοριών ενώ 1 στους 2 απάντησε πως θα συνεκτιμήσει και την ενεργή παρουσία του γιατρού στο internet, πριν να επιλέξει ποιον ειδικό θα εμπιστευθεί. Στην Ηealth Solutions γνωρίζουμε πολύ καλά την δυναμική των social media και αναγνωρίζουμε πως δεν είναι μόνο η δημιουργία ενός προφίλ στο facebook και η συγκέντρωση «likes» που θα προωθήσουν μακροπρόθεσμα τις υπηρεσίες σας. Όλες οι λειτουργικές διαδικασίες κάθε κοινωνικού μέσου πρέπει να ενσωματώνονται και να αξιοποιούνται , ώστε το μήνυμά σας να φτάνει στο στοχευμένο κοινό, την κατάλληλη στιγμή. Το Social Media Marketing των γιατρών, που ειδικεύεται η Health Solutions, είναι μια πρακτική που μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας και το επαγγελματικό σας προφίλ, εκμεταλλευόμενοι τις απεριόριστες και ανεξάντλητες δυνατότητες που προσφέρει το Internet. Τα social media είναι ο πιο σύγχρονος και ενδεδειγμένος τρόπος για να έχετε πάντα ανοιχτό έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους ασθενείς σας ή με όποιον ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει επαγγελματικά. heahasda1 Φυσικά επειδή η χρήση των μέσων αυτών είναι αποκλειστικά για επαγγελματικό σκοπό, καλό είναι να υιοθετήσετε ορισμένες αρχές που να αποδεικνύουν πως η ευπρέπεια, η αξιοπιστία και η επιστημονική ταυτίζονται με την διαδικτυακή σας παρουσία. Η Health Solutions έχει αποδείξει εμπράκτως πως χρησιμοποιεί τα social media ώστε :

  • Να αποκτήσετε ένα φιλικό και επαγγελματικό προφίλ που σας κάνει προσιτούς στο ευρύ κοινό στο οποίο και απευθύνεστε. Η αλληλεπίδραση με τους παλιούς και νέους ασθενείς είναι κάτι που χτίζεται συνεχώς και αδιάκοπα.
  • Τα προφίλ σας είναι πάντα ενημερωμένα για τις υπηρεσίες σας και την εξέλιξη της επαγγελματικής σας πορείας. Οι ασθενείς σας και κάθε ενδιαφερόμενος με ευκολία σας εντοπίζει και άμεσα σας προσεγγίζει.
  •  Δεν εφησυχάζουμε αλλά δημιουργούμε επαγγελματικά προφίλ που συνεχώς εμπλουτίζονται και διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό, προσφέροντάς σας νέες προτάσεις και ιδέες ώστε να ανανεώνεται συνεχώς η διαδικτυακή σας παρουσία.

«Η Health Solutions έχοντας διανύσει με συνέπεια μια διαδρομή 5 ετών, έχει καταστεί η no 1 εξειδικευμένη εταιρεία ιατρικού μάρκετινγκ, έχοντας στην ευθύνη της την επικοινωνία σημαντικών επιστημόνων υγείας. Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε, με ήθος, εμπιστευτικότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα». Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 212 1025092. Εναλλακτικά συμπληρώστε την φόρμα εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24ώρου.