Στα δικαστήρια θα οδηγήσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσους του έστειλαν υβριστικά μηνύματα που αφορούσαν τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη.

Όπως ανέφερε στο Mega ο δικηγόρος της influencer, Αναστάσιος Ντούγκας, το μοντέλο και παρουσιαστής κατέθεσε μήνυση για μηνύματα που δέχτηκε πρόσφατα στα social media και αφορούσαν την υπόθεση revenge porn της Ιωάννας Τούνη.

«Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο προφίλ, έχουμε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στην Αστυνομία και θα εντοπιστεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος», δήλωσε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε: «Ο άνθρωπος αυτός σχολίασε μια ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Είναι οι γνωστοί μάγκες του πληκτρολογίου. Έχουμε δώσει τα στοιχεία που χρειάζεται, γνωρίζουμε ποιο πρόσωπο είναι και μένει να ταυτοποιηθεί από τις Αρχές».

Στη συνέχεια τόνισε: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι πέρασε πάρα πολύ δύσκολα, έχει έρθει η δικαίωση και πρέπει να δείξουμε σεβασμό, καθώς υπάρχει κι ένα παιδί και πραγματικά στενοχωριέμαι με όλο αυτό που γίνεται. Ο καθένας κάθεται σε έναν καναπέ και επικρίνει. Ο Δημήτρης έχει κάνει πραγματικό αγώνα για να έχουμε αυτήν την απόφαση».

Κλείνοντας ο δικηγόρος υπογράμμισε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν ζητάει χρήματα. «Μάθαμε ότι η άλλη πλευρά θα καταθέσει έφεση. Να τονίσουμε ότι ο καθένας μπορεί να ασκήσει όποιο ένδικο μέσο μπορεί. Είναι σίγουρο ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν διαπράξει το συγκεκριμένο έγκλημα, όσο και να το αρνούνται. Είναι μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν ζητάμε ούτε χρήματα, ούτε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.