Στη δημοσιότητα έχει έρθει και πάλι η υπόθεση με το revenge porn της Ιωάννας Τούνη, καθώς Παραπέμπονται με βούλευμα, για κακουργηματικές πράξεις, οι δύο άνδρες που διέρρευσαν το βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές.

Ο ένας εκ των δικηγόρων της, Αναστάσιος Ντούγκας, μιλώντας στον Alpha εξιστόρησε τα γεγονότα, ενώ αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της αντίθετης πλευράς.

«Είχαν βγει σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Χαλκιδική και ξαφνικά βρέθηκε η Ιωάννα, ενώ είχαν πιει ένα δυο ποτά, να ξυπνάει σε κάποιο σπίτι. Δεν θυμάται πως έφτασε στο συγκεκριμένο σπίτι. Από εκείνο το βράδυ διαπιστώθηκε ότι είχαν τραβηχτεί οι συγκεκριμένες φωτογραφίες και το συγκεκριμένο βίντεο», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

«Το βίντεο τραβήχτηκε σε ένα χώρο εξωτερικό» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι σε αυτό το σημείο «σίγουρα δεν υπήρχαν διερχόμενοι. Όσο και αν η άλλη πλευρά προσπάθησε να πει ότι υπήρχαν διερχόμενοι και κάποιος από αυτούς το τράβηξε. Πραγματικά για μένα δεν τίθεται θέμα».

Στους ισχυρισμούς του ενός εκ των δυο κατηγορουμένων ότι δεν ήξερε την ύπαρξη του βίντεο και ότι το τράβηξε κάποιος περαστικός είπε: «μα από το βίντεο αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήξερε και γνώριζε ότι υπήρχε βιντεοσκόπηση, από τη συγκεκριμένη πράξη και τη συγκεκριμένη στιγμή. Πραγματικά στο συγκεκριμένο βίντεο αποδεικνύεται ότι κάνει μορφασμούς στην κάμερα, γελάει, παίζει με την κάμερα».

«Η άλλη πλευρά προσπάθησε να αποδείξει ότι ο θύτης είναι το θύμα. Είναι ξεκάθαρο ότι σε αυτή την περίπτωση ότι η κ. Τούνη έχει περάσει δύσκολα και είναι το θύμα, γιατί φανταστείτε να διαχειρίζεστε ένα βίντεο το οποίο εμφανίζεται σε διάφορα σάιτ και μετά την κοινωνία», τόνισε ο κ. Ντούγκας.

«Υπάρχει στοιχείο το οποίο θα προσκομίσουμε στο δικαστήριο και αποδεικνύει όσα ισχυρίζεται η παθούσα», είπε ο δικηγόρος μιλώντας για ηλεκτρονικό ίχνος από τη διακίνηση του υλικού.

Σχετικά με την αναφορά το ονόματος του Δημήτρη Φιντιρίκου στο βούλευμα, καθώς αναφέρεται ότι ήταν ένα από τα δυο άτομα που ενημέρωσαν την Ιωάννα Τούνη, για τα πρόσωπα που κυκλοφόρησαν το υλικό, είναι κάτι που ο ίδιος ο Φιντιρίκος διαψέυδει.

Σύμφωνα με τον Alpha, στο βούλευμα αναφέρεται ότι η διάψευση έγινε επειδή ο Δ. Φιντιρίκος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με ένα από τους δυο κατηγορούμενους.

Ο δικηγόρος για το ζήτημα ανέφερε ότι «ο κ. Φιντιρίκος κατέθεσε και μίλησε με γενικότητες, όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση και είναι λογικό κάποιος άνθρωπος να μη θυμάται τόσα χρόνια πίσω συγκεκριμένα περιστατικά».