Υλικά

Εκτέλεση Για τις κρέπες Σε ένα μπολ ρίχνετε το νερό, το γάλα, το αυγό, το αλεύρι, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει η ζύμη μας μια παχύρευστη μορφή. Ταυτόχρονα λιώνετε τη σοκολάτα σε μπέν μαρι ανακατεύοντας για 5 λεπτά. Για τη γέμιση Στη συνέχεια σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και μια μεγάλη κουταλιά της ζύμη και ψήνετε για 4-5 λεπτά και αμέσως αναποδογυρίζετε και ρίχνετε τη μαύρη σοκολάτα και τις φράουλες. Κατόπιν σε μέτρια φωτιά φτιάχνετε τις υπόλοιπες 4 κρέπες. Έπειτα κλείνετε την κρέπα σε σχήμα χωνάκι και σερβίρετε. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr