Υλικά

  • 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
  • 200 γρ. μοτσαρέλα
  • 12 φέτες πεπερόνι
  • Για τη σάλτσα:
  • 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
  • 2 κ.σ. πελτές
  • 1 κ.γ. θυμάρι
  • 1 κ.σ. φύλλα βασιλικού
  • 1 κ.σ. λάδι
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς.
  2. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα ντοματάκια (χωρίς τα υγρά τους) μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
  3. Απλώνουμε τη ζύμη σε αλευρωμένο ταψί. Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας και ρίχνουμε πάνω τη μοτσαρέλα, να απλωθεί παντού. Σκορπίζουμε γύρω γύρω και τις φέτες πεπερόνι.
  4. Ψήνουμε στις αντιστάσεις για περίπου 2ο λεπτά, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.