Υλικά

  • 400 γρ. πέννες rigate
  • 200 γρ. σολομό καπνιστό κομμένο σε λωρίδες
  • 100 γρ. καβουρόψιχα
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 50 γρ. ζωμό λαχανικών
  • 150 γρ. μιρεπουά (κρεμμύδι, καρότο, σέλινο, μαϊντανό)
  • 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 50 γρ. κονιάκ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το μιρεπουά. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.