Υλικά

  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 400 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
  • 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • Ανάλογο αλάτι, πιπέρι
  • 300 γραμμάρια κέτσαπ
  • 1 κιλό μακαρόνια πέννες έτοιμα βρασμένα
  • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια με αλατισμένο νερό για 7 λεπτά.
  2. Σε μία λεκάνη ρίξτε τα έτοιμα βρασμένα ζυμαρικά, το ½ τριμμένο τυρί, τα κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την κρέμα γάλακτος καθώς και το αλατοπίπερο.
  3. Τέλος, ρίξτε την κέτσαπ κι ανακατέψτε τα καλά.
  4. Ρίξτε τα ζυμαρικά σε ένα ταψί ή χωρίστε τα σε 4 πυρίμαχα σκεύη.
  5. Προσθέστε από πάνω το τριμμένο τυρί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 10 λεπτά.