Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Λουξ  στη Foodexpo 2024, υποδεχόμενη πλήθος επαγγελματιών του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Η Λουξ παρουσίασε με επιτυχία τη γκάμα των προϊόντων της, τα οποία διακρίνονται για την καινοτομία, την εξαιρετική ποιότητα και τη γεύση τους. Επαγγελματίες του κλάδου από τη διεθνή και εγχώρια σκηνή παρευρέθηκαν στο περίπτερο της Λουξ, δοκίμασαν τις κλασικές και αγαπημένες σειρές αλλά και τις καινοτόμες προτάσεις της εταιρίας σε αναψυκτικά, χυμούς και τσάι ενώ συνομίλησαν με τα στελέχη για τα μελλοντικά της σχέδια. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πληθώρα δροσιστικών επιλογών που προσφέρει η Λουξ με «ναυαρχίδα» τη λουξ free,  ένα καινοτόμο προϊόν, χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρη και χωρίς τεχνητά γλυκαντικά. Ταυτόχρονα, δόθηκε βαρύτητα στην προώθηση της σειράς λουξ Tea.

Στο πλαίσιο της έκθεσης  το περίπτερο της Λουξ επισκέφτηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής, όπως ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Σπανάκης, αλλά και άτομα του πολιτιστικού και αθλητικού χώρου, όπως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Μπάνε Πρέλεβιτς. 

Κατά τη διάρκεια της Foodexpo 2024 πραγματοποιήθηκαν στρατηγικές εμπορικές συναντήσεις που αναμένεται να επεκτείνουν περαιτέρω τον αντίκτυπο και την παρουσία της Λουξ εντός κι εκτός συνόρων ενισχύοντας τις υφιστάμενες συνεργασίες και δημιουργώντας στέρεες βάσεις για τη σύναψη νέων.