Η Νέα Σμύρνη είναι από τις ωραιότερες γειτονιές της Αθήνας, όχι μόνο για να μείνεις (το πιο ωραίο… κέντρο απόκεντρο που είναι κοντά και στη θάλασσα), αλλά και για να διασκεδάσεις. Ειδικά, τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ και πλέον στη διάσημη πλατεία της, έρχεται κόσμος από όλες τις γωνιές της πόλης.

Αλλά η Νέα Σμύρνη δεν είναι μόνο η πλατεία της. Στους γύρω δρόμους της περιοχής υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που έχουν γίνει πλέον αγαπημένα στέκια, μαζύοντας πολύ κόσμο. Οι επιλογές, δε, είναι πολλές, διαφορετικές και για όλες τις ώρες, που σημαίνει ότι στη Νέα Σμύρνη πηγαίνεις το πρωί και δεν ξεκολλάς ούτε το βράδυ. Ας δούμε παρακάτω κάποια από τα στέκια για όλη τη μέρα, όλα τα γούστα και τις επιλογές διασκέδασης.

Gaston

Αν θέλεις να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα brunch, τότε, αράζεις στο Gaston. Βρίσκεται πάνω στην πλατεία και είναι από τα πιο γνωστά all day στέκια, όχι μόνο της περιοχής, αλλά γενικότερα της Αθήνας.
25ης Μαρτίου 15, Νέα Σμύρνη

Πόπολο

Τώρα που μπήκαμε στην άνοιξη και ο καιρός όλο και θα φτιάχνει, το Πόπολο είναι ο ιδανικός προορισμός, καθώς βρίσκεται σε μία παλιά μονοκατοικία με μία απίστευτη αυλή. Μπορείς να απολαύσεις με την παρέα σου τα υπέροχα κοκτέιλ σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον με καλή μουσική.
Αντισυνταγματάρχου Φιλίππου 20, Νέα Σμύρνη

New Habits

Το all day café bar στην πλατεία έφερε «νέες συνήθειες» στον καφέ και όχι μόνο. Δοκιμάστε και τα περίεργα κοκτέιλ του, όπως το Bubble με βάση τη βότκα. Το New Habits φημίζεται και για τα πεντανόστιμα branch του.
25ης Μαρτίου 25 Νέα Σμύρνη

Επιτόκιο

Το θρυλικό old school μπαρ με τις ροκιές του, είναι από τα πιο φημισμένα στέκια στην Αθήνα γενικότερα και top προορισμός, όλα αυτά τα χρόνια.
Παλαιολόγου 19, Νέα Σμύρνη

Kenko

Αν είσαι φαν της ιαπωνικής κουζίνας, τότε είναι απαραίτητη μία στάση στο Kenko. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά και καλύτερα ιαπωνικά εστιατόρια σε όλη την Αθήνα με αυθεντικές γεύσεις που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε μυήσουν στην κουζίνα.
Ελευθερίου Βενιζέλου 22, Νέα Σμύρνη

Pop-up cocktail bar

Από τα πιο γνωστά και όμορφα κοκτεϊλάδικα της περιοχής όπου θα απολαύσετε το ποτό σας υπό τους ήχους καλής μουσικής. Από τα decks του Ρop up περνούν κορυφαίοι djs, με τα πάρτι του να είναι από τα κορυφαία της πόλης
25ης Μαρτίου 13 πλατεία Νέας Σμύρνης

Μυρτιά

Κλασική οικογενειακή ταβέρνα, που σερβίρει φαγητό καλύτερο και από τηυς μαμάς. Η Μυρτιά φημίζεται για τις μπριζόλες, τα λουκάνικα, αλλά και τα μπιφτέκια, όλα σε γενναίες μερίδες.
Αϊδινίου 55, Νέα Σμύρνη