Οι  Megadeth κέρδισαν το βραβείο Grammy για το την καλύτερη heavy metal  μπάντα της χρονιάς αλλά αυτό που έπαθαν θα το θυμούνται για καιρό…

Είναι γνωστό πως ο Dave Mustaine δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο από τους Metallica για να δημιουργήσει τους Megadeth. Είναι επίσης γνωστό πως δεν διατηρεί, ακόμα και σήμερα, τις καλύτερες σχέσεις μαζί τους.

Αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος εκτός από την ορχήστρα που έπαιζε ζωντανά τραγούδια για να γεμίζει τα τηλεοπτικά κενά. Έτσι όταν οι Megadeth ανακηρύχθηκαν νικητές και μέχρι να ανέβουν στη σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο τους η μουσική που έπαιζε ήταν από το «Master of puppets» των Metallica.

Ο Mustaine ξεπέρασε την άβολη στιγμή κάνοντας πως παίζει κιθάρα αλλά η αμηχανία του ήταν εμφανής! Ο frontman των Megadeth αφού ευχαρίστησε τον Θεό, την οικογένειά του και το management με την εταιρία του, αλλά και το crew και τη metal κοινότητα, έκλεισε λέγοντας: «Είναι λίγο περίεργο που καταλήξαμε στην κατηγορία 69, αλλά κάποιος φαίνεται ότι έχει αίσθηση του χιούμορ»!