Οι λάτρεις της τηλεοπτικής σειράς φαινομένου, Game of Thrones, περιμένουν εναγωνίως την έναρξη της 7ης σεζόν στις 16 Ιουλίου. Ήδη κανονίζονται οι παγωμένες μπύρες και οι ομαδικές συγκεντρώσεις όπου εκατομμύρια φανς του προγράμματος του HBO θα δουν και πάλι σε δράση τους αγαπημένους τους ήρωες. Όσους και όσες έχουν μείνει ζωντανοί τουλάχιστον καθώς η σειρά είναι γνωστή για τις δολοπλοκίες και τις δολοφονίες που διαδραματίζονται.

Ένας Βέλγος καλλιτέχνης λοιπόν σκέφτηκε πως πρέπει να υπάρξει ένας τρόπος έτσι ώστε να θυμηθούμε όλους τους χαρακτήρες που μας έχουν «χαιρετίσει» μέσω της πένας του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν που στάζει αίμα.

Ο γραφίστας Hannes Sommer δημιούργησε ένα κλιπ στο οποίο σε όμορφα σκίτσα συμπεριλαμβάνονται όλοι οι σημαντικοί για την πλοκή της σειράς, θάνατοι αλλά και αυτοί που τη γλίτωσαν στο παρά πέντε.

Ο χαμός δεκάδων ηρώων συνοψίζεται σε μια σειρά από σκίτσα, πολλά από τα οποία καταστρέφονται ενώ ο καλλιτέχνης ξεφυλλίζει το βιβλίο του θανάτου. Απολαύστε την πρωτότυπη δημιουργία του Sommer που τραβήχτηκε, σε ένα και μόνο πλάνο.

Τα σκίτσα περιέχουν spoilers…

H Νova είναι ο απόλυτος προορισμός για το GOT. Τώρα μπορώ να απολαύσω για 1η φορά όλους τους προηγούμενους κύκλους μαζεμένους σε box set στο Nova On demand όποτε θελήσω αλλά και τον νέο καταιγιστικό 7ο κύκλο του Game of Thrones αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική από 16/7.