Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρέθηκε στην έδρα της Ferrari και συναντήθηκε με τους Λεκλέρ και Σάινθ, όπου τους «παρέδωσε μαθήματα» με τις «φαρμακερές» ατάκες του.

Ο άσος της Μίλαν ξεναγήθηκε στο εργοστάσιο της θρυλικής ομάδας από τον νικητή του Grand Prix του Μπαχρέιν και λίγο αργότερα, φόρεσε κράνος και κάθισε στο δεξί κάθισμα μίας Ferrari 296 GTB.

Ο Σάινθ πέρασε πίσω από το τιμόνι της εντυπωσιακής διθέσιας μπερλινέτας και πήγε τον Ζλάταν μία βόλτα υψηλών ταχυτήτων στην ιδιόκτητη πίστα του Φιοράνο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το εργοστάσιο.

Λογικά τα 830 άλογα από τον συνδυασμό V6 κινητήρα εσωτερικής καύσης με ηλεκτροκινητήρα σε συνδυασμό με το ταλέντο ενός οδηγού που έχει επτά βάθρα στον μαγικό κόσμο της Formula 1, θα αποτέλεσαν εκρηκτικό συνδυασμό.

Στο σύντομο video που δημοσίευσε η UEFA, ως προεπισκόπηση ενός αφιερώματος που θα προβληθεί την προσεχή Παρασκευή, ο Ζλάταν οδηγεί στο όριο και πετάει ατάκες όπως «…όταν αγοράζεις τον Ιμπραΐμοβιτς, είναι σα να αγοράζεις Ferrari» ή «…στον αγωνιστικό χώρο με φωνάζουν Ferrari».

Πηγή: gazzetta.gr