Η Louise Thorburn, σχεδιάστρια μόδας, και το κέντρο σχεδιασμού της MG Motor, η οποία ανήκει στην κινέζικη φίρμα SAIC, «επιμελήθηκαν» το νέο πρωτότυπο όχημα της εταιρείας, που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Το νέο αυτό «ξεχωριστό» μοντέλο βασίζεται στο μικρό μοντέλο της αγγλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, MG3, που έχει γνωρίσει τη 2η γενιά του από το 2011 και εντάσσεται στο πλαίσιο εξατομίκευσης με το οποίο προσφέρει η εν λόγω γενιά του MG.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό, η Thorburn «τόνισε» με art graphics την παρουσία του μικρού αγγλικού οχήματος, το οποίο θαύμασαν πάνω από 21.000 επισκέπτες στο φθινοπωρινό gala.

Στο εσωτερικό, μικρές «καλλιτεχνικές» πινελιές έδωσαν στο μικρό μοντέλο ένα… βρετανικό αέρα, όπως επισημαίνει η συγκεκριμένη σχεδιάστρια.

Να θυμίσουμε ότι το MG3 συναρμολογείται στην ίδια γραμμή παραγωγής του Longbridge με το MG6 και φέρει 1,3 λτ. μοτέρ με 91 ίππους ή 1,5 λτ. κινητήρα βενζίνης 107 ίππων. Επίσης, οι διατάσεις του MG3 είναι 4.015 χλστ. στο μήκος, 1.728 χλστ. στο πλάτος και ύψος έχει 1.520 χλστ., ενώ το μεταξόνιο του μικρού μοντέλου φτάνει τα 2.520 χλστ.

Τέλος, το πρόσθετο κόστος για το συγκεκριμένο πακέτο εξατομίκευσης είναι γύρω στα περίπου 12.000 ευρώ.

Πηγή: autotriti.gr