Πραγματικά αγωνιστικά του θρυλικού NASCAR διαθέτει σε όλους η Hendrick Motorsports που ξέρει καλά τον θεσμό.

Αυτοκίνητα που δεν είναι για τον δρόμο φυσικά, θα σου επιτρέψουν ωστόσο να φέρεις βόλτες στην τοπική πίστα σαν τον Jimmie Johnson!

Και ποιος λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν θα ήθελε δηλαδή το δικό του NASCAR; Εκεί που μέχρι πρόσφατα το προνόμιο το είχαν μόνο οι επαγγελματίες οδηγοί και οι ιδιοκτήτες των ομάδων.

«Track Attack» ονομάζει χαρακτηριστικά η Hendrick Motorsports το μονοθέσιο αγωνιστικό που φορά τα ίδια συστήματα και έχει τις πραγματικές επιδόσεις των αγωνιστικών της εμβληματικής πίστας.

Στην καρδιά του κρύβεται ένας Chevrolet Performance LSX 454 κινητήρας 7,4 λίτρων, ο οποίος παντρεύεται με ένα τετραθέσιο μηχανικό κιβώτιο Andrews A431, αποδίδοντας 627 άλογα.

Με άλλα 25.000 δολάρια, η Hendrick σου φορά τη μηχανή του Chevrolet R07 και το σύστημα μετάδοσης Race Tech Services 6XD, που αποδίδουν τώρα 725 άλογα και ακόμα πιο κτηνώδη ροπή.

Όσο για το αμάξωμα και τον εξοπλισμό, είναι ακριβώς τα ίδια με τα αγωνιστικά του NASCAR. Το σασί το παρέχουν είτε το Chevrolet SS (που έτρεχε μεταξύ 2013-2017) είτε το Camaro ZL1 (που ξεκίνησε να τρέχει από το 2018), πραγματικά επαγγελματικά αμερικανικά αγωνιστικά δηλαδή που ξεκινούν από τις 125.000 δολάρια (113.500 ευρώ).

Κάθε αμάξι του προγράμματος Track Attack φτιάχνεται αποκλειστικά από τη Hendrick, που έχει στο ενεργητικό της εμπειρία, τεχνογνωσία και πρωταθλήματα εδώ και 35 χρόνια.

Όσο για τον εξοπλισμό ασφαλείας, είναι επίσης επιπέδου NASCAR. Ακριβώς το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιεί η Hendrick στα επίσημα αγωνιστικά της.

Το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα για κάποιους…