Το Ford F-150 Lightning του 2024 κυκλοφορεί σε χαμηλότερη τιμή από εκείνη που υπολογίζονταν, όμως η πιο φθηνή του έκδοση δεν είναι πλέον διαθέσιμη στους απλούς καταναλωτές, παρά μόνο σε εμπόρους.

Η έκδοση Pro κοστίζει 51.500 ευρώ (περίπου 4.500 ευρώ πιο ακριβό σε σχέση με πέρυσι), αλλά είναι πιο φθηνή από τη σειρά XLT που αγγίζει τα 59.000 ευρώ. Το CARBUZZ αναφέρει ότι οι μειωμένες πωλήσεις του Lightning οδήγησαν σε μείωση της παραγωγής, με αποτέλεσμα η Ford να διαθέτει στους καταναλωτές ορισμένες εκδόσεις.

Ωστόσο, όσοι ενδιαφέρονται για το Pro μπορούν να απευθυνθούν σε εμπόρους, καθώς υπάρχουν αρκετά απούλητα μοντέλα. Όμως, πρέπει να προσέξουν την αγορά τους, γιατί δεν μπορούν να τροποποιηθούν όλα τα διαθέσιμα αμάξια.

Παραδείγματος χάριν, το Pro είναι διαθέσιμο μόνο με την τυπική μπαταρία. Σε περίπτωση λοιπόν, που κάποιος θέλει να την αναβαθμίσει, θα πρέπει να βάλει τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να είναι καλύτερη επιλογή κάποιου άλλου αμαξιού.

Έτσι, η φθηνή έκδοση του Ford F-150 Lightning προτείνεται μόνο σε όσους επιδιώκουν το συγκεκριμένο μοντέλο, χωρίς να πραγματοποιήσουν κάποια προσθήκη ή να βελτιώσουν τις αδυναμίες του.