Σε σημαντική ανανέωση της γκάμας του Mokka προχώρησε η Opel Hellas, προκειμένου να κάνει το γνωστό SUV ακόμα πιο ελκυστικό για τους υποψήφιους πελάτες. Συγκεκριμένα, η αρχική έκδοση Edition αποκτά πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου 17’’, ταπετσαρία με ύφασμα και δερματίνη, κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός με θύρα USB και ποτηροθήκη, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και κάμερα οπισθοπορείας.

Αντίστοιχα, η νέα έκδοση Edition Plus (πρώην Elegance) θα φέρει πλέον στον βασικό εξοπλισμό Adaptive Cruise Control, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενο τιμόνι, διπλό πάτωμα χώρου φόρτωσης, είσοδο και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, μαύρη οροφή και φιμέ πίσω κρύσταλλα.

Τέλος, η πολυτελής έκδοση GS αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, αφού θα διαθέτει ζάντες αλουμινίου 18’’, προβολείς IntelliLux LED Matrix, είσοδο και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενο τιμόνι. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι, για τις εκδόσεις Edition και Edition Plus, οι οποίες αποτελούν τις πιο εμπορικές εκδόσεις, οι προτεινόμενες λιανικές τιμές παραμένουν αμετάβλητες, παρά τη σημαντική αναβάθμιση του εξοπλισμού.

Σημαντική είναι η αναβάθμιση και για το Mokka Electric, το οποίο γίνεται ακόμα πιο αποδοτικό και ελκυστικό. Η νέα έκδοση, με μπαταρία 54kWh που προστίθεται στην γκάμα, προσφέρει αυτονομία έως 407 χλμ. Με απόδοση 156 ίππους και μέγιστη ροπή 260 Nm, άμεσα διαθέσιμη με το πρώτο άγγιγμα του γκαζιού, το Mokka Electric εξασφαλίζει γρήγορη εκκίνηση από στάση και επιτάχυνση 0-100 χλμ ώρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ/ώρα.

Τέλος, το αναβαθμισμένο Mokka συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Απόσυρσης & Ανταλλαγής» μέσω του οποίου, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό (οποιασδήποτε μάρκας) αυτοκίνητό τους, με μεγάλο όφελος, προκειμένου να αποκτήσουν ένα καινούριο Mokka.