Από την Παρασκευή 15 έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Golden Hall, στο Μαρούσι, οι φίλοι της αυτοκίνησης έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το πρωτότυπο Skoda Vision 7S, που προαναγγέλει την μελλοντική πορεία της τσέχικης μάρκας που από το 1991 ανήκει στο γκρουπ VW.

To Vision 7S δείχνει τον δρόμο που θα ακολουθήσει η Skoda, τόσο σχεδιαστικά όσο και με τις σύγχρονες τεχνολογίες που φέρει, αλλά και τα «Simply Clever» χαρακτηριστικά.

Το λιτό μεγάλο αμάξωμα, δίνει έμφαση στην αεροδυναμική στοιχείο απαραίτητο για την αποδοτικότητα ενός ηλεκτρικού οχήματος όπως αυτό.

Η ευρύχωρη 7θέσια καμπίνα επιβατών αποκαλύπτεται με τον τρόπο που ανοίγουν (αντικρυστά) οι δυο μεγάλες πόρτες, που κάνουν εύκολη την επιβίβαση – αποβίβαση. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα λιτό ταμπλό, με πεπλατυσμένο τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων και την μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων κάθετα τοποθετημένη, ενώ διατηρούνται μερικά από τα φυσικά χειριστήρια χάρη της ευκολίας χρήσης.

Το Vision 7S παίρνει ενέργεια για την κίνηση από μπαταρία 89 kWh, που του δίνει αυτονομία σχεδόν 600 χιλιομέτρων, με δυνατότητα φόρτισης από ταχυφορτιστή 200 kW.

Το πρωτότυπο που εκτίθεται στο Golden Hall (πλήρως λειτουργικό όσον αφορά την καμπίνα επιβατών) θα μπει χωρίς πολλές διαφοροποιήσεις στην γραμμή παραγωγής της μάρκας εντός του 2026 και θα βγει στην αγορά με το όνομα Space.