Σχέδιο δέκα σημείων για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης στη Μεσόγειο

Τι προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή


ΚΟΣΜΟΣ
19:31
20/04/2015
Σχέδιο δέκα σημείων για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης στη Μεσόγειο
2
loading

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε σήμερα στους υπουργούς Εξωτερικών και Εσωτερικών Υποθέσεων ένα σχέδιο δέκα σημείων για την ανάληψη δράσης προκειμένου να δοθεί μια λύση στη μεταναστευτική κρίση στη Μεσόγειο, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ.

Οι προτάσεις αυτές, που παρουσιάστηκαν στο έκτακτο συμβούλιο που διεξάγεται στο Λουξεμβούργο, περιλαμβάνουν την ενίσχυση των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης στη Μεσόγειο, τον διπλασιασμό της χρηματοδότησης και του αριθμού των πλοίων που συμμετέχουν στην επιχείρηση "Triton" για την προστασία των θαλασσίων συνόρων της ΕΕ, πρόσθεσε ο Γερμανός υπουργός.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar giorgos

    Η ΦΡΟΝΤΕΞ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΠΤΩΜΑΤΑ !!

  2. avatar τετραγωνακιας

    τον διπλασιασμό της χρηματοδότησης και του αριθμού των πλοίων που συμμετέχουν στην επιχείρηση "Triton" για την προστασία των θαλασσίων συνόρων της ΕΕ, πρόσθεσε ο Γερμανός υπουργός.......................αυτο ισχυει και για την ελλαδα διοτι θαλασσια συνορα ειναι και το αιγαιο νομιζω!!!!!!!!!! εαν ειναι μονο για τους ιταλους εεεεε τοτε να ανοιξουμε τα συνορα προς βορρα να νιωσετε το προβλημα ................«Είναι ένα από τα πολλά μέτρα που θεσπίστηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να βοηθήσει την Ιταλία να αντιμετωπίσει την αύξηση της μεταναστευτικής πίεσης και το άσυλο στην περιοχή της Μεσογείου, η οποία είναι μια ευρωπαϊκή θάλασσα και μια ευρωπαϊκή ευθύνη» δήλωσε η επίτροπος Μάλμστρεμ χαιρετίζοντας την αυριανή έναρξη της επιχείρησης........................διοτι αυτο διαβασα οτι θα βοηθησετε τους ιταλους μονο αειιιιιι στο [...] ευρωπη

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει