Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Τουρκία από την κακοποίηση που υπέστη ένα βρέφος μόλις 2 μηνών από τον ίδιο του τον πατέρα, επειδή έκλαιγε. Το βίντεο που δημοσιεύει το habertutk.com και κόβει την ανάσα, φαίνεται ο Yunus Goc να χτυπάει το 2 μηνών μωρό του το οποίο κλαίει.

Το παιδί, που ακούγεται να σπαράζει, γλίτωσε όταν μπήκε μέσα η μητέρα του και το πήρε από τα χέρια του πατέρα. Το μωρό μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο και ο πατέρας του συνελήφθη.

Φρίκη στην Τουρκία: Πατέρας χτυπά άγρια ο μόλις 2 μηνών μωρό του επειδή έκλαιγε – Συγκλονιστικό βίντεο

Η μητέρα, Semra Goc, δήλωσε συγκλονισμένη ότι δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί εδώ και μέρες και με δάκρυα στα μάτια είπε ότι θέλει ο σύζυγός της να λάβει τη μεγαλύτερη τιμωρία. «Να τιμωρηθεί σκληρά και να πάει στη φυλακή. Δεν πρέπει ποτέ να βγει από εκεί» δήλωσε η μητέρα του άτυχου παιδιού. «Ο πατέρας συνελήφθη και θα φροντίσουμε ώστε να λάβει τη μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Το ειδεχθές περιστατικό, που καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο που είχε αφήσει η μητέρα στο δωμάτιο, συνέβη στο Γκαζιάντεπ και ο πατέρας λέγεται ότι χτύπησε το μωρό επειδή έκλαιγε.

Η μητέρα βρήκε καταφύγιο στην οικογένειά της ενώ ο Yunus Göç υποστηρίζει ότι το μωρό έκλαιγε κάθε φορά που το έπαιρνε ο ίδιος στα χέρια του.

Φρίκη στην Τουρκία: Πατέρας χτυπά άγρια ο μόλις 2 μηνών μωρό του επειδή έκλαιγε – Συγκλονιστικό βίντεο