Ο Κένιθ Άλεν Τόμας ή ο «μπαμπάς που χορεύει» ξεσήκωσε θύελλα θετικής ενέργειας στο διαδίκτυο με τα καθημερινά βίντεο από τους χορούς με τον γιο του ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο Τόμας προσπάθησε μέσα από το χορό προσπάθησε να μεταφέρει ένα αισιόδοξο vibe στον γιο του και στην οικογένειά του ώστε να ξεπεράσουν όλοι μαζί τη μεγάλη δυσκολία που τους έφερε η ζωή.

Σε ένα βίντεο που πλέον είναι viral (στο TikTok έχει πάνω από 1,3 εκατ. προβολές) και ονομάζεται «Όταν ο γιος σου δεν έχει πια καρκίνο» ο Τόμας και ο γιος του, Κρίστιαν, ο οποίος νίκησε τη λευχαιμία τον Νοέμβριο του 2018, φαίνονται να χορεύουν έξω από το σπίτι τους φορώντας ασορτί ρούχα και με 2 τεράστια χαμόγελα στα πρόσωπά τους.

@kennyclutch_

Drop a 🔥 if you feel this Father Son Moment!! Great leaders know how to build confidence for success!! #faith #family #leadership #cancerfree #fyp

♬ original sound – Kenny Allen Thomas

Όταν ο Κρίστιαν διαγνώστηκε με λευχαιμία τον Ιούνιο του 2018, ο Τόμας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είπε ότι η καθημερινότητα που είχαν ως οικογένεια δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα. Καθημερινές επισκέψεις στο νοσοκομείο καθώς ο μικρός έκανε τον πρώτο γύρο χημειοθεραπείας.

Εκείνη την εποχή, ο Τόμας έπρεπε να περιορίσει τις λειτουργίες στο στούντιο χορού του στο Νιου Τζέρσεϊ, Level Dance Complex, ώστε αυτός και η σύζυγός του, να μπορούν να φροντίσουν τον Κρίστιαν και τα άλλα τρία παιδιά τους.

Ο χορός του όμως δεν σταμάτησε ποτέ

Κάθε μέρα, ο Τόμας χόρευε με τον Κρίστιαν –ακόμα και κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης παραμονής του στο νοσοκομείο– για να δημιουργήσει θετική διάθεση στην οικογένειά του. Στη συνέχεια αναρτούσε τα βίντεο στα social media του.

«Πήρα όλες αυτές τις στρατηγικές και τα εργαλεία που έμαθα ως χορευτής και χορογράφος, και έδωσα τον τόνο στην οικογένειά μου, τον τόνο στους γιατρούς, την ομάδα», ανέφερε ο Τόμας.

Ήταν αποφασισμένος να δημιουργήσει μια «θετική ατμόσφαιρα για αυτούς».

Ο Τόμαςκαι η οικογένειά του ήταν έτοιμοι να δώσουν μια μακρά μάχη ενάντια στον καρκίνο. Θυμήθηκε ότι πίστευε ότι θα χρειαζόταν πάνω από «300 ημέρες έως δύο χρόνια».

Μετά από 149 ημέρες, ο μικρός μαχητής κηρύχθηκε απαλλαγμένος από καρκίνο. «Υποθέτω ότι θα το αποκαλούσες θαύμα», είπε. «Αλλά πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο ότι κάναμε τις χορευτικές μας ρουτίνες πατέρα-γιου».

Ωστόσο, ο πατέρας του μικρόύ συνειδητοποίησε ότι δεν βοηθούσε μόνο την οικογένειά του. Πολύ γρήγορα, οι χρήστες των social media το αντιλήφθηκαν και τα καθημερινά βίντεο έγιναν viral.

«Το μόνο πράγμα που ήταν πολύ, πολύ ισχυρό ήταν ότι βοηθούσαμε πολλούς ανθρώπους που βρίσκονταν στην ίδια κατάσταση ή μάχονταν για τα δικά τους»,σχολίασε.

Ο Νοέμβριος σηματοδοτήσει τον 36ο μήνα του Κρίστιαν χωρίς καρκίνο.