Οι Χριστιανοί που ανταλλάσσουν τις … συζύγους τους

Μελετούν τη Βίβλο και επιδίδονται στην εναλλαγή ερωτικών συντρόφων


ΚΟΣΜΟΣ
10:55
26/09/2014
Οι Χριστιανοί που ανταλλάσσουν τις ... συζύγους τους
27
loading

Ένα ζευγάρι Χριστιανών από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, αλλάζει τον τρόπο που οι άνθρωποι σκέφτονται για την πίστη τους: Διαθέτουν ιστοσελίδα για αφοσιωμένος Χριστιανός swingers! Όπου swinger η ανταλλαγή συντρόφων…

Η Cristy Parave και ο σύζυγός της Dean, είναι λάτρεις του Ιησού, του μποντιμπίλντινγκ και της … ποικιλίας στο κρεβάτι τους. Όταν οι ιστοσελίδες για το swinging δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες τους, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους, τη FitnessSwingers.com. Εκτοτε, ταξιδεύουν ανά τη χώρα, γνωρίζουν ζευγάρια και τα εντάσσουν στην ιερή ασυδοσία τους!

Οι γκουρού του fitness γνωρίστηκαν σε ένα διαγωνισμό μποντιμπόλντινγκ και ειλικρινά αδιαφορούν για το τι λέει ο κόσμος για τις εκκεντρικές συνήθειές τους. «Δε θεωρώ ότι ο Θεός είναι έξαλλος με εμάς», αναφέρει ο άντρας σε μια απόπειρα να δικαιολογήσει τη πράξη του.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

27
σχόλια
 1. avatar Dim Kent

  Ε, βέβαια... αυξάνεσθε και πλυθήνεστε λέει !!!

 2. avatar Σταύρος ο Θεός

  Αυτο λεγεται απελπισια(αποψη μου παντα)..

 3. avatar theodoros kyr.

  καλα κάνουν αν γουστάρουν...ο Χριστιανισμος όμως που κολλάει? ....μήπως έχουν και λίγο ενοχικό κατά βάθος?

 4. avatar titi

  Όπως τη βρίσκει κανείς! Δεν βαριέσαι κιόλας με τον ίδιο άνθρωπο συνέχεια και δεν έχεις και την αίσθηση ότι κάνεις κάτι κακό! Ωραίοι...

  1. avatar Ψαροσουπα και βραστα λαχανικα

   ναι, ναι..
   πρότυπα!

 5. avatar john SILK

  ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΒΆΖΟΥΝ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΈΣ ΝΑ ΠΆΝΕ ΝΑ ΖΉΣΟΥΝ ΣΤΗΝ UTA USA ΑΦΟΎ ΤΟΥΣ ΑΡΈΣΕΙ ΤΟ ΠΕΙΓΑΙΝΕ ΕΛΛΆ !!

 6. avatar Sonira Sogre

  Προσωπικά πιστεύω πως η συμπεριφορά τους συνάδει απόλυτα με τη χριστιανική ηθική αφού δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από το να μοιράζονται τα αγαθά τους!!!!!

 7. avatar nikolaos

  ωραίος κόσμος πράγματι.

 8. avatar andreas

  Καλά εδω δε χρειαζεται να ειναι κανεις θεολογος για να αποφανθει οτι το swinging κατατασσεται στην μοιχεια!

 9. avatar ΝΑ ΑΓΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥ

  ΓΑΜΟΣ = Η ένωση ενός άντρα και μιας γυναίκας ως συζύγων σύμφωνα με το πρότυπο που έθεσε ο Θεός. Ο γάμος είναι θεϊκός θεσμός, τον οποίο καθιέρωσε και εδραίωσε ο Ιεχωβά στην Εδέμ. Ο γάμος φέρνει σε ύπαρξη την οικογενειακή μονάδα, τον οικογενειακό κύκλο. Βασικός του σκοπός ήταν η αναπαραγωγή των μελών της ανθρώπινης οικογένειας, το να έρθουν σε ύπαρξη περισσότερα πλάσματα του ανθρωπίνου γένους. Ο Δημιουργός, έπλασε τον άνθρωπο αρσενικό και θηλυκό και θέσπισε το γάμο ως την κατάλληλη διευθέτηση για τον πολλαπλασιασμό της ανθρώπινης φυλής. (Γε 1:27, 28) Ο πρώτος ανθρώπινος γάμος τελέστηκε από τον Ιεχωβά, σύμφωνα με την περιγραφή των εδαφίων Γένεση 2:22-24.Ο γάμος σχεδιάστηκε για να αποτελεί μόνιμο δεσμό ενότητας ανάμεσα στον άντρα και στη γυναίκα, ώστε να υπάρχει αλληλοβοήθεια μεταξύ τους. Συμβιώνοντας με αγάπη και εμπιστοσύνη, θα μπορούσαν να απολαύσουν μεγάλη ευτυχία. Ο Ιεχωβά δημιούργησε τη γυναίκα ως σύντροφο του άντρα χρησιμοποιώντας ως βάση το πλευρό του άντρα, καθιστώντας έτσι τη γυναίκα τη στενότερη σαρκική συγγενή του άντρα στη γη, δική του σάρκα. (Γε 2:21) Όπως τόνισε ο Ιησούς, ο Θεός, και όχι ο Αδάμ, ήταν εκείνος που είπε: «Γι’ αυτό, ο άνθρωπος θα αφήσει τον πατέρα του και τη μητέρα του και θα προσκολληθεί στη σύζυγό του και θα γίνουν μία σάρκα». Η διατύπωση αυτού του εδαφίου φανερώνει ότι η μονογαμία ήταν το αρχικό πρότυπο για το γάμο στα μάτια του Θεού.—Ματ 19:4-6· Γε 2:24.

  1. avatar Ionis

   Με εχει πεθανει το πλευρο μου απο τους πονους, λες να ειναι απο το τελευταιο οικογενειακο καυγαδακι που ειχαμε?

  2. avatar theodoros kyr.

   νομιζω πως τα εχετε μπερδεψει. εχετε αναγάγει τις γραφές και την εβραϊκή μυθολογία σε Σύνταγμα της Ελλάδας..είναι μυθολογία αυτά που γράφετε και όχι νομοθεσία!

  3. avatar nikolaos

   δηλαδή είχαμε αιμομιξία πρώτου βαθμού έτσι;;γιαυτό έχουμε βλαμένα όπως εσύ παπαρδέλας.

 10. avatar Thanatos

  Δε πατε καλα ρε που γιαυτες τις δυο θαλλαξοπιστησω απο τζιχαντιστής και θα τους δωσω να μου μαγαρισουν τα πιπινια.......
  να πατε σε κανα ΚΑΠΗ ρε και ναχουν κοψει και το ρευμα ρε και ναχουν σαλταρει απ τα γενοσημα.....
  ελεος ρε μπηστ..... παω να ριξω σταλες να καθαρισει το ματι.....

 11. avatar Defender

  χαμένοι

 12. avatar john SILK

  ΠΑΙΔΙΆ ΠΑΠΠΆ ΔΙΑΌΛΟΥ ΕΓΚΌΝΙΑ ,ΚΑΤΆ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΟ ΞΈΝΟ ΕΊΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΌ!!

  1. avatar titi

   Κατά τ΄άλλα, πήγαινε να ανοίξεις κανένα λεξικό γιατί καράφλιασα από τα ορθογραφικά σου λάθη!

 13. avatar pal

  "Το δε Πνεύμα ρητώς λέγει ότι εν υστέροις καιροίς θέλουσιν αποστατήσει τινές από της πίστεως, προσέχοντες εις πνεύματα πλάνης και εις διδασκαλίας δαιμονίων, διά της υποκρίσεως ψευδολόγων, εχόντων την εαυτών συνείδησιν κεκαυτηριασμένην, εμποδιζόντων τον γάμον, προσταζόντων αποχήν βρωμάτων, τα οποία ο Θεός έκτισε διά να μεταλαμβάνωσι μετά ευχαριστίας οι πιστοί και οι γνωρίσαντες την αλήθειαν." (Τιμόθεον Α' 4-1)
  "Γίνωσκε δε τούτο, ότι εν ταις εσχάταις ημέραις θέλουσιν ελθεί καιροί κακοί· διότι θέλουσιν είσθαι οι άνθρωποι φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάσφημοι, απειθείς εις τους γονείς, αχάριστοι, ανόσιοι, άσπλαγχνοι, αδιάλλακτοι, συκοφάνται, ακρατείς, ανήμεροι, αφιλάγαθοι, προδόται, προπετείς, τετυφωμένοι, φιλήδονοι μάλλον παρά φιλόθεοι, έχοντες μεν μορφήν ευσεβείας, ηρνημένοι δε την δύναμιν αυτής. Και τούτους φεύγε. Διότι εκ τούτων είναι εκείνοι, οίτινες εισχωρούσιν εις τας οικίας και αιχμαλωτίζουσι τα γυναικάρια τα πεφορτισμένα αμαρτίας, συρόμενα υπό διαφόρων επιθυμιών, τα οποία πάντοτε μανθάνουσι και ποτέ δεν δύνανται να έλθωσιν εις την γνώσιν της αληθείας..." (Τιμόθεον Β' γ' 1-7)
  "Η δεν εξεύρετε ότι οι άδικοι δεν θέλουσι κληρονομήσει την βασιλείαν του Θεού; Μη πλανάσθε· ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε μαλακοί ούτε αρσενοκοίται ούτε κλέπται ούτε πλεονέκται ούτε μέθυσοι ούτε λοίδοροι ούτε άρπαγες θέλουσι κληρονομήσει την βασιλείαν του Θεού." (Κορινθίους Α' ς' 9)
  Εγώ μόνο παραθέτω απλά το τι λέει ο Λόγος του Θεού...

  1. avatar Geralt Of Rivia

   Υπάρχει και σε κασέτα ο Λόγος; Γιατί πραγματικά βαριέμαι να διαβάσω τι λέει ο καθένας πως του είπε ο... Θεός.

   1. avatar Thanatos

    GOR μη τα ζητας απο μενα, ζητα οτι θες απο τον μαρτυρα...... του ......που γραφει στη παρεα μας ως να αγιαστει. το .....Αμα δειξεις ενδιαφερεον οχι κασετα θα σου φερει αλλα και ταινια και συνεντευξη και ομιλια και αυτογραφο και οτι τραβα ο οργανισμο σου....... αυθεντικα.... απο τον ΠΑΝΑΓΙΟ αυτοπροσωπουνως..........
    κριμα, χαθηκε η ουσία.... καταπλακωθηκε απο την ανθρωπινη [...].... ως συνηθως.
    εγιναν οι εννοιες ανθρωπόμορφες εικονες να ασπαζεσαι και ο σκοπος εθιμα τελετες και πανηγυρια..... Tα νοηματα και η ενοραση χαθηκαν αναμεσα στους λαρυγγισμους και τα λιβανια.....Αραγε ο ιδρυτης δεν γνωριζε την επακολουθη εκφυλιση της διδαχης του;;;;;

    1. avatar pal

     Θάνε, πάρα πολύ σωστά λες πως: "κριμα, χαθηκε η ουσία. καταπλακωθηκε [...] εθιμα τελετες και πανηγυρια."
     Άρα ομολογείς πως η διδαχή, ο Λόγος του Θεού είναι σωστός... και αλλιώθηκε απ' την ανθρώπιση παρέμβαση - απ' όλους αυτούς που για λόγους κέρδους και εξουσίας άφησαν το Ευαγγέλιο στην άκρη και έπισασαν ανρώπινες παραδώσεις, ανθώπινες διδαχές ("έθιμα, τελετές και πανηγύρια") που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με αυτά που λέει μέσα ο Λόγος του Θεού...
     Τον οποίο σου προτείνω να διαβάσεις από μόνος σου... για να ξέρεις! 🙂
     Θα δεις πως είναι σωστός, ευάρεστος, και καθαρός σαν γάργαρο νερό... χθες σήμερα και εις τον αιώνα... και μάλλιστα πολύ οφέλημος σ' αυτόν που Τον διαβάζει!
     (και όχι γι αυτόν που προσπαθεί να τον χρησιμοποιήσει για το συμφέρον του εις βάρος άλλών)
     Και δεν θα χρειάζεσαι κάποιον να σου πει το αυτό ή να διαφωνήσει -- δες το μόνος σου 😉
     Δεν παίζει να κάνει πάνω από 2€ ένα pocket size version Του

    2. avatar pal

     [συνέχεια από πριν - επειδή με ρώτησες]
     Ο απόστολος Παύλος, καταρχάς να πούμε πως γενήθηκε και ήταν Ρωμαίος πολίτης (Πράξεις κβ' 25-29) και μιλούσε και Ελληνικά (την παγκόσμια τότε καθομιλουμένη), και Ρωμαϊκά, και Εβραϊκά. Γενήθηκε στην Ταρσώ της Κιλικίας.
     Σπούδασε (θα λέγαμε) παρά τους πόδας του Γαμαλιήλ, στην Ιερουσαλήμ και πήγαινε καλύτερα από κάθε ένα της ηλικείας του.
     Όπως θα γνωρίζεις κάλλιστα, ήταν διώκτης των Χριστιανών της Ιερουσαλήμ (ξεκίνησε με φυλακίσεις και βασανισμούς στον μεγάλο διογμό που έγινε μετά τον θάνατο του Στεφάνου του πρωτομάρτυτος)... αλλά αργότερα μετεστράφει, αφού τον συνάντησε ο Κύριος Ιησούς Χριστόν, ένδοξος, καθώς πήγαινε στην Δαμασκό με εξουσία απ' τους αρχιερείς για να συλλάβει χριστιανούς.
     Τα παραπάνω μπορεί να είναι λεπτομέρειες για σένα, αλλά ρώτησες "από ποιον μαθήτευσε;"
     Στην επιστολή προς Γαλάτας α' 11-24 βλέπουμε πως μετά δεν πήγε στους αποστόλους για πολλά χρόνια, αλλά και μετά αφού τους είδε για 15 μέρες... πάλι για πολλά χρόνια δεν τους είδε. "Αλλά σας γνωστοποιώ, αδελφοί, ότι το ευαγγέλιον το κηρυχθέν υπ' εμού δεν είναι ανθρώπινον· διότι ουδ' εγώ παρέλαβον αυτό παρά ανθρώπου ούτε εδιδάχθην, αλλά δι' αποκαλύψεως Ιησού Χριστού."
     Στις πράξεις κβ' 17-21 "Αφού δε υπέστρεψα εις Ιερουσαλήμ, ενώ προσηυχόμην εν τω ιερώ, ήλθον εις έκστασιν και είδον αυτόν λέγοντα προς εμέ· [...] Ύπαγε, διότι εγώ θέλω σε εξαποστείλει εις έθνη μακράν."
     Φυσικά είσαι ελεύθερος να αμφισβιτείς όλα αυτά που είναι γραμμένα...
     Όπου πήγαινε όμως (Κύπρο, Μ. Ασία,Ελλάδα κτλ.) σώζονταν ψυχές και δημιουργούνταν εκλλησίες!
     Εκατομύρια σώζονται σήμερα διαβάζοντας το Ευαγγέλιο
     Άρα ήταν απόστολος ο Παύλος, με αποστολή απ' τον Κύριο - και εκ του αποτελέσματος.

    3. avatar pal

     Αγαπητέ, Θάνε (αν μου επιτρέπεις να σε λέω έτσι), χαίρε!
     Θα αρχίσω ερωτώντας σε: Μήπως εσύ χρησιμοποιείς μόνο Ελληνικά προϊόντα, ή μήπως οδηγάς μόνο Ελληνικά αμάξια; Ή ακούς μόνο Ελληνική μουσική;
     Τρως μόνο Ελληνικά φαγητά; ή μήπως δεν πίνεις καφέ επειδή τον ανακάλυψαν οι άραβες;
     Οι πατάτες ήρθαν απ' την Αμερική... το ίδιο και οι τομάτες(!!)
     Τι θέλω να πω με όλα αυτά... Εφόσον (και πολύ καλά κάνεις) δέχεσαι ό,τι είναι καλό από οποιονδήποτε, ενώ απορρίπτεις ό,τι δεν είναι γιατί να μου ξεχωρίσεις το Ευαγγέλιο, επειδή ο Χριστός γεννήθηκε Ιουδαίος το κατά σάρκα;
     Κάτι θα γεννιόταν! Εφόσον δεν ήταν Έλληνας θα απορρίψουμε τον Λόγο του Θεού όλοι οι Έλληνες;
     Και οι Κινέζοι; Εάν είχε γεννηθεί Έλληνας να μην τον δέχονταν;
     Τέλος πάντων, κατάλαβες τι θέλω να πω.
     [to be continued]

  2. avatar Q mark

   ΝΑ ΑΓΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ...

  3. avatar Thanatos

   ο παυλακης απο ποτε εγινε θεός;;;;; για ναχει και λογο.......εγω αποτι ξερω βαμμενος εβραιος ως το κοκκαλο ηταν και φυσικα ουδεποτε ανηκε στους μαθητες, Εχεις τη καλοσυνη να μου πεις που μαθητευσε και απο ποιους μαθητες του Ιησου τη διδασκαλια του και για ποσο διαστημα παρεμεινε μαθητης των μαθητων του Ιησου, κιοταν με το καλο μου τα γραψεις να τα μαθω γραψε μου αν εχεις την ευαρεσκεια και τις ρησεις του περι του γαμου ποτε και ποιοι δηλαδη να πατρευονται.
   Το ξερω οτι θα σε κουράσω αλλα η κατηχησή σου προς εμενα την οποια αλλωστε επιζητώ θα βρει ανταμοιβη.... στους ουρανους....Ετσι δεν ειναι;;;;

 14. avatar histor

  Ρε τι κάνουν τα αναβολικά...!!!!

 15. avatar nikman1972

  Μάλλον το κλίμα της Florida είναι που τα κάνει αυτά...!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει