Η Αμερικανή Miranda Barbour, η οποία ομολόγησε τον θάνατο τουλάχιστον 22 ανθρώπων από τα 13 ως τα 19 της χρόνια, όταν κατά τους ισχυρισμούς της ξεκίνησε το αποτρόπαιο ανθρώπινο σαφάρι, μόνο μια συνηθισμένη έφηβη δεν είναι.

Μόλις 19 ετών και κατηγορείται για τον φόνο ενός άντρα, αντιμετωπίζοντας ακόμα και τη θανατική ποινή. Και βέβαια φέρεται τώρα να δηλώνει ότι δεν ήταν μόνο ο άτυχος Troy LaFerrara που έπεσε θύμα των αιμοβόρων ορέξεών της, με τον φόρο αίματος που διεκδίκησε η σατανιστική σέχτα που ανήκει να ανέρχεται σε μερικές δεκάδες: «όταν έφτασα τους 22, σταμάτησα το μέτρημα», δήλωσε ατάραχη η 19χρονη serial killer.

Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη μένει τώρα να βεβαιώσει την κατάσταση της νοητικής και ψυχικής της υγείας, αλλά και του 22χρονου συζύγου της, Elytte, που φέρεται να τη βοήθησε στο πιο πρόσφατο φονικό στην Πενσιλβάνια.

Σε συνέντευξή της στην τοπική εφημερίδα «The Daily Item», η δολοφόνος εξομολογήθηκε την εξαετή φονική της δράση, με τη δημοσιογράφο Francis Scarcella να ισχυρίζεται ότι ήταν «γλυκομίλητη, πράα και ιδιαιτέρως ευγενική», την ίδια ώρα που «δεν δίστασε ποτέ σε τίποτα».

Ήταν τον Δεκέμβριο λοιπόν όταν το ζευγάρι αρνήθηκε τις κατηγορίες για τον φόνο του Troy LaFerrara, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε δρομάκι, με την ίδια να παραδέχεται πια την κατακρεούργηση του 42χρονου άντρα με 20 μαχαιριές, ο οποίος απάντησε σε πλαστή online αγγελία της Barbour (στο διαβόητο Craigslist), η οποία υποσχόταν σεξ έναντι 100 δολαρίων.

Η ίδια ομολόγησε τα αποτρόπαια εγκλήματά της καθώς θέλησε «να σταματήσω να ζω σε ένα ψέμα», αν και δεν φαίνεται να δείχνει μεταμέλεια ισχυριζόμενη ότι δολοφονεί «μόνο κακούς ανθρώπους», εξαπλώνοντας τον τρόμο και τη φρίκη από την Αλάσκα μέχρι και τη Βόρεια Καρολίνα.

Η ίδια δήλωσε ακόμη ότι είναι θύμα παιδικής κακοποίησης (από την τρυφερή ηλικία των 4 ετών), έχει μείνει έγκυος δύο φορές, «είχα τουλάχιστον μία αποβολή» και τέλος ότι προσχώρησε σε σέχτα σατανιστών της Αλάσκα στα 13 της, όταν και ξεκίνησε τις εν ψυχρώ δολοφονίες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις της Πενσιλβάνια συνεργάζονται πλέον στενά με το FBI και τις Αρχές των άλλων πολιτειών για να ξεκαθαριστεί αν όντως εμπλέκεται η 19χρονη στους φόνους που αναφέρει, η οποία αντιμετωπίζει πάντως το ενδεχόμενο της θανατικής ποινής όπως κι αν έχει η ετυμηγορία για το «κατά συρροή» του πράγματος.

Οι απίστευτες λεπτομέρειες της υπόθεσης είναι σκανδαλιστικές…

Η Barbour δολοφονεί «κακούς ανθρώπους» από τα 13 της

Αν ισχύουν αυτά που ομολογεί η νεαρή μητέρα (έχει μια κόρη από προηγούμενο δεσμό), τότε έχει σπείρει πτώματα σε Καλιφόρνια, Βόρεια Καρολίνα, Τέξας και κυρίως στην Αλάσκα, όπου σύμφωνα με την ίδια έχουν λάβει χώρα τα περισσότερα φονικά. «Μπορώ να σας δείξω στον χάρτη πού θα βρείτε τα πτώματα. Θυμάμαι τα πάντα. Είναι σαν να βλέπεις ταινία», δήλωσε στην εμβρόντητη δημοσιογράφο της «Daily Item»…

Περιμένει τη δική για τον άντρα που σκότωσε τον Νοέμβριο

Η 19χρονη θα καθίσει άμεσα στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την εμπλοκή της στη δολοφονία του Troy LaFerrara. Όσο για το πώς ήταν «κακός» ο άτυχος άντρας, η ίδια ισχυρίζεται ότι στην online επικοινωνία τους, στην οποία του πρόσφερε το κορμί της έναντι 100 δολαρίων, του ανέφερε ότι ήταν ανήλικη, με τον ίδιο να μην πολυνοιάζεται για το γεγονός. Αυτό, και το γεγονός ότι ήταν και η ίδια άλλοτε θύμα παιδικής κακοποίησης, ήταν που την εξόργισαν και προέβη έτσι στο στυγερό φονικό. Όσο για το γεγονός ότι και η ίδια έπεσε θέμα κακοποίησης στα 4 μόλις χρόνια της ζωής της από τον θείο της, η μητέρα της, Elizabeth Dean, επιβεβαίωσε πλαγίως την ιστορία της, αναφέροντας ότι ο άντρας της αδερφής της είχε συλληφθεί για παιδική κακοποίηση και καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκισης…

Ο σύζυγός της φέρεται να τη βοήθησε στον φόνο του LaFerrara



Η Barbour δήλωσε ότι είχε στον φόνο του άτυχου άντρα και συνεργό, τον μόλις εδώ και τρεις εβδομάδες σύζυγό της, με τον δημόσιο κατήγορο της Πενσιλβάνια να ζητά πλέον και τη δική του θανατική καταδίκη. Ο 22χρονος Elytte, κατά την αναφορά της αστυνομίας, συνέβαλε στο φονικό γιατί «ήθελα να σκοτώσουμε κάποιον μαζί». Το ζευγάρι παρέσυρε το θύμα στο αμάξι τους, με τη 19χρονη να τον μαχαιρώνει 20 φορές την ώρα που ο σύζυγός της τον είχε ακινητοποιήσει με ένα σύρμα περασμένο στον λαιμό του. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι ο φόνος έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των 3 εβδομάδων του γάμου τους(!), αν και το μαχαίρωμα δεν ήταν στο πρόγραμμα, όπως δήλωσε η Barbour…

Ο Τύπος τη συγκρίνει πλέον με τον τηλεοπτικό «Dexter»

Όπως και ο βασικός χαρακτήρας της τηλεοπτικής σειράς «Dexter», η Barbour ισχυρίζεται ότι σκοτώνει μόνο τους «κακούς ανθρώπους»: «Το έκανα αυτό σε ανθρώπους που έκαναν κακά πράγματα και δεν άξιζαν να είναι πλέον εδώ». Όσο για ίχνη τύψης, απουσιάζουν εντελώς: «Αν ήταν να απελευθερωθώ, θα το έκανα και πάλι»…

Σέχτα σατανιστών φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση



Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Barbour, ομάδα σατανιστών της Αλάσκα κρύβεται πίσω από τα στυγερά φονικά, με την πρώτη δολοφονία να ξεκινά λίγους μήνες μετά την προσχώρησή της στις τάξεις της. Εκεί είναι που μυήθηκε στο έγκλημα, από τον ίδιο τον αρχηγό της σκοτεινής σέχτας, ο οποίος πυροβόλησε άντρα και της έδωσε κατόπιν το πιστόλι να τον αποτελειώσει. Σύμφωνα με την ίδια, αυτό ήταν το εφαλτήριο για να ξεκινήσει την αιματοβαμμένη εκδίκησή της κατά των κακών της Αμερικής…