Με την πρώτη ματιά νομίζει κανείς πως η Ajifa Khatun είναι ένα μικρό κορίτσι που παίζει με τα αδέλφια της και απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμάς της.

Μπορεί να μοιάζει με νήπιο αλλά η Ajifa, από τη Ινδία, είναι στην πραγματικότητα 19 ετών. Η ανάπτυξή της σταμάτησε λίγο πριν τα δεύτερα γενέθλιά της, ζυγίζει λιγότερο από οκτώ κιλά, χρειάζεται ακόμα κάποιον να την ταΐζει και την πηγαίνει παντού κρατώντας την στην αγκαλιά της η 42χρονη μητέρα της Apila.

Η 19χρονη γεννήθηκε υγιής το 1994 και σύντομα άρχισε να περπατά και να μιλά. Ωστόσο η ανάπτυξή της σταμάτησε και οι γιατροί είπαν στους γονείς της πως θα αρχίσει ξανά.

Μετά απέδωσαν την κατάστασή της σε καρκίνο και ύστερα σε ορμονική διαταραχή. Η οικογένεια ακόμα δεν έχει πάρει μια σαφή απάντηση για το γιατί είναι η Ajifa σε αυτήν την κατάσταση.

Οι ειδικοί, σημειώνει η Daily Mail, εκτιμούν πως η 19χρονη ενδεχομένως πάσχει από το σύνδρομο Λαρον, μια σπάνια γενετική διαταραχή που εντοπίζεται σε 300 άτομα σε όλο τον κόσμο- το ένα τρίτο εξ αυτών ζει σε απομακρυσμένα χωριά του Εκουαδόρ.


Δείτε τις φωτογραφίες…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.