Το κάμπινγκ είναι ταυτισμένο για τους περισσότερους με στιγμές χαλάρωσης και ραστώνης, όμως για ένα ζευγάρι επαγγελματιών ορειβατών, αποτελεί μια υποχρεωτική δραστηριότητα στο πλαίσιο της ανάβασης, που μόνο ασφαλής δεν φαίνεται.

Ο Tommy Caldwell και η γυναίκα του Becca είναι επαγγελματίες ορειβάτες που βασίζονται στις σωματικές τους δεξιότητες και τον εξοπλισμό τους για να επιβιώνουν σε αφιλόξενες συνθήκες, στις απόκρημνες πλαγιές.

Η ανάβαση μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες, οπότε το ζευγάρι είναι αναγκασμένο να στήνει τη σκηνή του σε κάθετες πλαγιές, προκειμένου να κοιμηθεί λίγο.

Ο φωτογράφος Corey Rich ακολούθησε το ζευγάρι προκειμένου με τη μηχανή του να καταγράψει την καθημερινότητα των αναβατών, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Οι φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω προέρχονται από ανάβαση στο El Capitan του Yosemite National park.

Οι τρεις τους κοιμήθηκαν σε προεξοχές στις οποίες είχαν στηθεί οι σκηνές ασφαλισμένες στη γρανιτένια πλαγιά, φτάνοντας ακόμη και σε υψόμετρο 1.000 μέτρων.


Δείτε τις φωτογραφίες…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.