Πήρε πτυχίο στα 72!

Θα συνεχίσει σε μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας


ΚΟΣΜΟΣ
14:44
11/07/2013
Πήρε πτυχίο στα 72!
4
loading

Η Χριστοθέα Πελεκάνου έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής και στα 72 της πήρε πτυχίο Νομικής! Τώρα θέλει να συνεχίσει κάνοντας το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το οποίο θεωρεί «το δεύτερο της σπίτι».

Η κ. Πελεκάνου είχε ξεκινήσει να σπουδάζει Νομική στην Αγγλία, πριν από πενήντα χρόνια, αλλά διέκοψε γιατί παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια. Έκρινε ότι έπρεπε να στηρίξει τον άνδρα της που, με τη βοήθεια της, έγινε διευθυντής Κοινωνικών Ασφαλίσεων και συνταξιοδοτήθηκε ως γενικός διευθυντής του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η κ. Πελεκάνου ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, πριν από τέσσερα χρόνια, και αποφοίτησε αυτές τις μέρες ως υποδειγματική φοιτήτρια.

Εκτός από το μεταπτυχιακό θέλει να ενταχθεί στη «Νομική Κλινική» του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, που προσφέρει δωρεάν νομικές συμβουλές σε άτομα ή οργανώσεις, που στερούνται των αναγκαίων οικονομικών πόρων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ineth

  Ε! Όταν δεν ανήκεις σε κάποια κομματική παράταξη ως φοιτητής αργείς λίγο να το πάρεις το πτυχίο βλέπεις. Άντε και καλές δίκες γιαγιά.

 2. avatar Kristin

  Συγχαρητήρια! Είναι ωραίο να βλέπεις ανθρώπους με διάθεση να σπουδάσουν και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους.

 3. avatar aragdou

  Είσαι πολύ σκληρός...η γυναίκα αυτή έκανε το όνειρο της πραγματικότητα ύστερα από τόσα χρόνια και ήταν δικαίωμα της...αντί να την κράζεις σκέψου πόσα καλομαθημένα παιδάκια τρώνε τα λεφτά του μπαμπά τους με την πρόφαση ότι σπουδάζουν και μπαίνουν στις σχολές χωρίς να τελειώνουν ποτέ...

 4. avatar Kristin

  Πως δε γίνεται? Θα συνεχίσει όπως αναφέρει το άρθρο με μεταπτυχιακό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει