Σοκ προκαλούν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με μια νταντά στη Ρωσία να χτυπά με δύναμη στο κεφάλι ένα μωρό 9 μηνών… επειδή έκλαιγε!

Τις σκηνές της κακοποίησης του παιδιού κατέγραψε κρυφή κάμερα που τοποθέτησαν οι γονείς του στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Η οικογένεια που ζει στην Krasnoyarsk της κεντρικής Ρωσίας, άρχισε να έχει υποψίες καθώς έβρισκαν πολύ συχνά το παιδί τους να κλαίει όταν επέστρεφαν στο σπίτι από τη δουλειά.

Τα μεγαλύτερα παιδιά τους επιβεβαίωσαν το γεγονός, ότι η νταντά τους –που εργαζόταν στην οικογένεια αρκετά χρόνια- χτυπούσε το μωρό όταν έλειπαν από το σπίτι.

Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες όταν τη ρώτησαν, λέγοντάς τους μάλιστα ότι το κακομαθαίνουν.

Στη συνέχεια οι γονείς αποφάσισαν να τοποθετήσουν κρυφή κάμερα για να διαπιστώσουν αν όντως είναι αλήθεια… όσα τους είχαν ήδη επιβεβαιώσει τα μεγαλύτερα παιδιά τους.

Στο βίντεο, που δημοσιοποιήθηκε πριν από δύο μέρες στη Ρωσία, φαίνεται η γυναίκα να αρπάζει με δύναμη το παιδί από το καρεκλάκι του και στη συνέχεια να το χτυπά στο κεφάλι.

Οι γονείς του παιδιού πήγαν το βίντεο στην αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη. Τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών μηνών και επιβολή προστίμου 586 ευρώ.