Οι αρωματοποιοί αναζητούν συνεχώς νέες πηγές έμπνευσης. Αφού έχουν εξαντλήσει, όλα τα λουλούδια, όλους τους καρπούς, όλα τα στοιχεία της γης και του ουρανού, στρέφονται τώρα προς τα τρόφιμα. Και τι άρωμα βγάζουν; Σούσι!

Πριν… αηδιάσετε εντελώς, να σας μεταφέρουμε τις διευκρινίσεις των ανθρώπων που δημιούργησαν αυτό το άρωμα.

«Το άρωμα σούσι», λένε «δεν μυρίζει σε καμία περίπτωση σαν ψάρι. Το άρωμά του είναι αυτό του φρεσκοβρασμένου ρυζιού, μαζί με φύκια και εσάνς από τζίντζερ και λεμόνι».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.