Το iPhone είναι γκάτζετ που ενισχύει τον ανδρισμό; Ένα δανέζικο site με ερωτικό περιεχόμενο το πιστεύει αυτό και αποφάσισε να επιβραβεύσει με ένα iPhone, έναν άνδρα που δεν έχει επιβραβεύσει… η φύση. Το site Singlesex.dk αναζητά τον άνδρα με το… μικρότερο πέος και κάνει σχετικό διαγωνισμό με έπαθλο ένα iPhone!

Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω φωτογραφιών και, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του site Μόρτεν Φαμπρίτσιους, έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής επτά ακομπλεξάριστοι τύποι που έχουν εκθέσει τα όχι και πολύ πλούσια προσόντα τους.

Οι άνθρωποι του site επιλέγουν τις φωτογραφίες και βεβαιώνονται ότι είναι αυθεντικές. Στο τέλος θα επιλέξουν τον τυχερό, ο οποίος μπορεί να μην έχει μεγάλο «θησαυρό», αλλά θα έχει iPhone 5 με μεγάλη οθόνη!

Ο Φαμπρίτσιους λέει ότι προσπαθεί να αλλάξει την επικρατούσα άποψη, που θέλει το μεγάλο πέος να είναι εκ των ων ουκ άνευ για έναν άνδρα. «Υπάρχουν τόσοι άνδρες που είναι δυστυχισμένοι, μόνο και μόνο επειδή θα ήθελαν να έχουν ένα τεράστιο μόριο και δεν το έχουν. Όμως, το τεράστιο δεν είναι και φυσιολογικό» λέει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.